Menu Zavřít

The Coca-Cola Company ČR a SR

1. 6. 2020
Autor: Euro.cz

Veronika němcová • ředitelka komunikace Petra Šebová • ředitelka marketingu

Novou ředitelkou komunikace, vztahů s veřejností a udržitelnosti společnosti The Coca-Cola Company Česká republika a Slovensko se stala Veronika Němcová.

Vedle zvýšení povědomí o aktivitách společnosti bude mít za úkol rozvíjet oblast CSR a udržitelnosti a bude úzce spolupracovat s plnírenskou společností Coca Cola HBC Česko a Slovensko. Němcová do firmy přichází po čtyřech letech v ING Bance ČR, kde řídila oddělení komunikace a CSR. Absolventka Vysoké školy ekonomické v Praze působila kromě bankovnictví také v oboru telekomunikací, médií a CSR. Měla mimo jiné na starost marketingové vedení produktů značky National Geographic v České a Slovenské republice. Němcová je vdaná, má dvě děti. Mezi její koníčky vedle rodiny patří hory, příroda a cestování. Novou ředitelkou marketingu se pak již od února stala Petra Šebová. Ve své roli má za úkol zvýšení povědomí o aktivitách společnosti v České a Slovenské republice. Zkušená marketingová manažerka s sebou přináší 13 let odborných znalostí z globálních společností zaměřených na rychloobrátkové zboží. Do firmy přichází po šesti letech ve společnosti Philip Morris. Její profesní životopis zahrnuje také práci pro Procter & Gamble a L’Oréal. Šebová vystudovala VŠE v Praze a Univerzitu Johanna Keplera v Linci.

CIF24

Poslední tři roky se věnuje přípravě nezávislých konferencí TEDxPrague, kde vede programový tým. Další její vášní je cestování.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).