Menu Zavřít

Tomáš Chytil, Aleš Maxa, Ondřej Topinka, Šárka Váchová

26. 5. 2010
Autor: Euro.cz

3M Česko mgr.

CIF24

manažeři
Do české pobočky společnosti 3M přichází Tomáš Chytil z dentální divize 3M ESPE v Německu. V české pobočce bude zastávat pozici corporate marketing & public affairs managera. Chytil má za sebou studium na VŠE v Praze a MBA na Vrije Universiteit v Bruselu. Před nástupem do 3M pracoval pro Pilsner Urquell ve Velké Británii. Chytil je ženatý a má syna. Mezi jeho koníčky patří sport v čele s plážovým volejbalem.
Jednu z obchodních divizí ve 3M – Display and Graphics – nově vede Aleš Maxa, který dříve působil v poradenských společnostech Roland Berger Strategy Consultants a Deloitte. Vystudoval Mendelovu zemědělskou a lesnickou univerzitu v Brně a mezinárodní obchod na Universität Wien. Maxa je ženatý a má syna. Ve volném čase se věnuje rodině a cestování.
Divizi electro and communications vede Ondřej Topinka. Přechází z vedoucí pozice dentální divize 3M ESPE Dental Products, ve které jej střídá Šárka Váchová. Topinka je absolventem Provozně ekonomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze, v současnosti dokončuje studium MBA na Masarykově ústavu vyšších studií. Ze sportů si oblíbil box a rád cestuje.
Šárka Váchová byla na vedoucí pozici dentální divize povýšena z pozice její marketingové šéfky. Vystudovala VŠE v Praze. Má ráda kolektivní sporty.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).