Menu Zavřít

Tomáš Pešek, Tomáš Sedláček, Světlana Komarova

10. 1. 2011
Autor: Euro.cz

BBH

společníci, senior právník

MMF24

Advokátní kancelář BBH rozšířila v souvislosti s růstem firmy řady společníků o Tomáše Peška a Tomáše Sedláčka. Do pozice senior právník nastoupila Světlana Komarova.
Tomáš Pešek spolupracuje s BBH od roku 2001. Zaměřuje se na fúze a akvizice, právo nemovitostí, kapitálových trhů a na všechny aspekty obchodního práva. Je členem Komise kolektivního investování založené AFAM ČR (Asociace fondů a asset managementu ČR) a členem slovenské advokátní komory. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, hovoří česky, anglicky, rusky a německy.
Tomáš Sedláček spolupracuje s kanceláří od roku 2002, jeho hlavní specializací je problematika kapitálových trhů, strukturovaného financování, bankovního práva, finančního a obchodního práva. Přednáší na Právnické fakultě Univerzity Karlovy a je autorem řady odborných článků. Sedláček vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy Univerzity v Brně a Vysokou školu ekonomickou, hovoří česky, anglicky a rusky.
Světlana Komarova se stala seniorní právničkou moskevské pobočky BBH. V BBH Moskva se specializuje na finanční právo, smluvní a korporátní právo, soudní spory a pracovní právo. Komarova studovala právo a ekonomii na Uljanovské státní univerzitě, mezinárodní obchodní právo na univerzitě v Manchesteru a moskevské škole sociálních a ekonomických věd. Hovoří rusky a anglicky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).