Menu Zavřít

Tomáš, Rybička, Viktor Bartušek, Michal Nevrkla, Ivo Překlasa

1. 3. 2010
Autor: Euro.cz

Xerox CR mgr.

CIF24

finanční ředitel, manažeři
Novým finančním ředitelem společnosti Xerox pro českou a slovenskou pobočku byl jmenován Tomáš Rybička (38). Dosavadní finanční ředitel Idris Kaboglu se po dvou letech strávených v České republice vrací do své domovské pobočky v Turecku. Rybička nastoupil do Xeroxu v roce 2007. Předtím pracoval ve finančních pozicích ve společnosti Philip Morris a ve vedoucích pozicích ve společnostech T-Mobile nebo Pfizer. Rybička vystudoval informační management a systémovou analýzu na VŠE v Praze. Absolvoval také studium ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants). Ve svém volném čase se věnuje rodině, sportu, četbě a má rád dobré víno.
Společnost Xerox od začátku letošního roku mění organizační strukturu lokální pobočky. Společnost tak nově funguje v rámci tří divizí. Divizi Strategic Accounts Operation vede Viktor Bartušek (30). General Market Operations řídí Michal Nevrkla (32) a Marketing a softwarová řešení Ivo Překlasa (51).
Viktor Bartušek obsadí pozici SAO & XGS manažera. V Xeroxu pracuje od roku 2004. Získal titul MBA na US Business School a mezi jeho koníčky patří windsurfing a golf.
Michal Nevrkla zastává pozici GMO & channels manager. Ve společnosti Xerox působí od roku 2001. Vystudoval program MBA na ESMA Barcelona. K jeho koníčkům patří golf, fotografování, automobily a cestování.
Ivo Překlasa je marketingovým manažerem. Do společnosti Xerox se vrací po čtyřech letech, kdy řídil realitní kancelář Lexxus. Překlasa vystudoval VŠE a získal titul MBA na University of New York v Praze. Mezi jeho koníčky patří četba, cyklistika a vysokohorská turistika.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).