Menu Zavřít

Trojí povýšení

14. 6. 2006
Autor: Euro.cz

Ignum

PRAHA (nad) - Společnost Ignum, akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, doplnila svoji manažerskou strukturu o vedoucí technické podpory, vývoje a marketingu a PR. Všichni tři noví manažeři byli vybráni ze zaměstnanců společnosti.
Vedoucím týmu technické podpory se stal Martin Štěpánek (30), který v tomto oddělení pracuje třetím rokem. Absolvent systémového inženýrství na Stavební fakultě ČVUT před příchodem do firmy podnikal v oboru vytváření webových informačních systémů a webových prezentací. Volný čas tráví nejraději sportem a cestováním.
Návrh, vývoj a správu firemních systémů a intranetových i internetových aplikací bude řídit Michal Šindler (28). Šindler pracuje ve firmě od roku 2002, dříve působil jako programátor a analytik internetových aplikací ve společnosti Identity a jako programátor a správce internetového obchodu v DGK Trade. Vzdělání z oboru elektrotechniky a IT získal na Střední průmyslové škole elektrotechnické, slovem i písmem ovládá angličtinu. Mezi Šindlerovy koníčky patří knihy, filmy, hudba, různé rekreační sporty a divadlo.
Milan Chvojka (29) byl jmenován manažerem marketingu a PR. Do jeho kompetence nyní spadá dohled nad kreativitou, copywritingem a produkcí marketingových kampaní a koordinace spolupráce s externími partnery a dodavateli. Chvojka pracuje ve společnosti třetím rokem, předtím působil jako key account manager společnosti Deepend Prague. Je absolventem Středního odborného učiliště elektrotechnického, mluví plynně anglicky. Rád se baví hudbou, cestováním a sportem.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).