Menu Zavřít

Trojnásobný postup

27. 7. 2006
Autor: Euro.cz

PricewaterhouseCoopers

WT100

PRAHA (nad) - V auditorské, daňové a poradenské společnosti PricewaterhouseCoopers (PwC) došlo v poslední době k několika personálním změnám. Novými řediteli byli jmenováni Miroslav Bratrych (36) a Tomáš Bašta (40), partnerem Jiří Halouzka (39).
Bratrych řídí oddělení Poradenství při transakcích. Na starost bude mít podporu transakcí jak pro finanční investory včetně rizikového kapitálu, tak pro investory strategické, kromě toho bude spoluodpovědný za řízení činnosti českého i slovenského týmu. Má rozsáhlé zkušenosti s transakcemi v řadě evropských zemí. Ve společnosti pracuje od roku 1996, předtím působil jako analytik v BNP-Dresdner Bank. Vystudoval ekonomii na VŠE v Praze. Je členem Asociace certifikovaných účetních (ACCA) ve Velké Británii.
Bašta vede oddělení auditorských služeb se zaměřením na odvětví technologií, telekomunikací a energetiky. Na novém postu využije své znalosti těchto odvětví a zkušenosti s poskytováním auditorských a poradenských služeb. Ve firmě působí od roku 1993. Vystudoval ČVUT, je kvalifikovaným členem ACCA ve Velké Británii a statutárním auditorem registrovaným Komorou auditorů České republiky.
Halouzka bude mít v pozici partnera v oddělení Poradenských služeb v pražské kanceláři společnosti na starost poradenské služby pro státní sektor a klienty z odvětví průmyslové výroby, maloobchodu a spotřebního zboží. Jeho hlavní specializací je procesní optimalizace, řízení výkonnosti institucí a oblast strukturálních fondů.
V PwC pracuje od roku 1992. Jako konzultant se nejprve věnoval oblasti řízení rizik a podpoře finančního auditu, poté se specializoval na oblast procesní optimalizace a řízení výkonnosti a v posledních letech se zaměřuje na oblast poradenství pro státní správu, především ve spojení s předvstupními a posléze strukturálními fondy.
Vystudoval Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou ČVUT. Je rovněž členem ACCA a certifikovaným auditorem informačních systémů (CISA). Mluví plynně anglicky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).