Menu Zavřít

V muzikálovém duchu

26. 5. 2004
Autor: Euro.cz

O golfisty se staral barman i kosmetičky

MMF24

Ani letos již tradiční, byť pouze odpolední nepřízeň počasí nedokázala vehnat chmury do tváří účastníků úvodního klání Trophy Golf Tour 2004, jež se hrálo prvního květnového dne v Karlových Varech. Golfový areál západočeského lázeňského centra téměř po celý den příjemně zahřívalo jarní golfové klima.
Karlovarský turnaj Trophy Golf Cup odstartoval letošní sezonu, která se uskuteční ve stylu světových muzikálů. 1. května účastníci zavítali do Francie 19. století, kde se odehrává děj muzikálu Bídníci. Právě v duchu tohoto díla se nesl startovací podnik, jenž naznačil pro mnohé tolik toužebné snižování hdc.
Na úvod se nejvíce dařilo Kateřině Šustkové (Renocar BMW) a Vladimíru Dzurendovi (Bang & Oluvsen). Oba tak hodili rukavici svým pronásledovatelům pro další turnaje. Celý průběh prvního klání Trophy Golf Tour 2004 se vyznačoval velmi svižným tempem, hra se obešla bez zbytečných průtahů. Také výsledný čas - řečeno atletickou terminologií - lehce nad čtyři a půl hodiny je možné označit za velmi dobrý, takže projekt prvním turnajem úspěšně vykročil.
Doprovodný program se držel tradičních bodů, jako jsou prohlídky hřiště či miniturnaje v puttování. Mnozí našli zalíbení ve službách Relax Centra Grand hotelu Pupp, kde se nechali zlákat k modelaci nehtů, typologii nebo líčení. Po celý den se o dobrou pohodu golfistů staral barman, pro něhož nebyl problém vykouzlit na přání jakýkoliv lahodný nápoj.
Výsledková listina Trophy Golf Cupu se v negolfových soutěžích rozšířila i o jednoho šťastlivce, který se účastnil zkušebních jízd vozů BMW. Malou pozornost si odnesl Karel Moravec. Do výsledků se v soutěži puttování zapsal už tradiční vítěz Šimon Kryl. Kategorii zelených karet vyhrála Kateřina Hüblová (LogicaCMG), v kategorii
hdc. 28,1-36,0 nenašel přemožitele Michal Henych (LogicaCMG), v kategorii hdc. 18,1-28,0 Martin Bažant (Eurogolf) a v kategorii hdc. 0-18,0 zároveň i celkový vítěz Vladimír Dzurenda (Bang & Oluvsen). Trofej celkové vítězky si odnesla Kateřina Šustková (Renocar BMW).

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).