Menu Zavřít

VE HŘE BYLY LETENKY

30. 7. 2001
Autor: Euro.cz

V Karlových Varech se utkali zástupci cestovního ruchu

Karlovarský golfový areál poskytl o víkendu 21.–22. září zázemí pátému jubilejnímu ročníku mezinárodního golfového turnaje TTG, pořádaného nejvýznamnějšími odbornými tiskovinami z oblasti cestovního ruchu. Travel Trade Gazette Czech Republic (TTG) má mezi devatenácti světovými vydavatelstvími odborných novin desetiletou tradici. Golfový turnaj TTG se stal sportovně společenskou tečkou za mezinárodním festivalem filmů cestovního ruchu Tourfilmem, který byl organizován již potřiatřicáté.

ebf - tip - debata

Od ostatních firemních klání se turnaj svým sportovním programem nijak neliší, ale lákavý punc mu dává bohaté společenské vyžití, které ho provází. První golfový den byl věnován druhému ročníku soutěže jednotlivců, který se hraje v kategorii bez vyrovnání muži a ženy

  1. 2. TTG Cup. Letošními vítězi se stali Emanuel Mašín z družstva Café Louvre a Eva Filipová z družstva Holiday Inn CCP.

Vyvrcholením byla tradiční Golf Party pro všechny zúčastněné hráče a hosty TTG. Druhý den se uskutečnila hlavní sportovní část turnaje. Jde o soutěž čtyřčlenných týmů společností, které reprezentují subjekty cestovního ruchu. Tento rok se turnaje i přes nepřízeň počasí zúčastnilo 26 týmů s nemalou mezinárodní účastí. Soutěž se hrála s vyrovnáním (maximální HCP 28, i v případě vyšších HCP a ZK). Do celkového hodnocení se započítával nejlepší výsledek zahraný na jednotlivých jamkách, vždy se započtením hendikepu každého hráče pro jednotlivou jamku (tento typ soutěže je často používaný v soutěžích PRO–AM). Netrpělivost, se kterou účastníci očekávali vyhlášení výsledků, byla pochopitelná. Napětí znásobil fakt, že kromě vyhlášení nejlepších týmů dle výsledků následovalo losování výherců letenek pro celé týmy.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).