Menu Zavřít

VELITELÉ PRO STŘEDNÍ EVROPU

30. 7. 2001
Autor: Euro.cz

Logica

PRAHA – Ředitelem divize Telekomunikace v české pobočce společnosti Logica byl jmenován Róbert Sándor (37). Bude mít na starosti nejen Českou republiku, ale i Slovensko, Maďarsko, Polsko a v budoucnu i telekomunikační zákazníky z dalších zemí střední a východní Evropy.

WT100

Do společnosti Logica přišel Sándor na jaře roku 1999, a to do pozice telecoms country manager pro Slovensko a Maďarsko. Předtím pracoval v EuroTelu Bratislava, kde byl místopředsedou představenstva a zástupcem amerického konsorcia MediaOne. Již dříve se podílel na rozvoji středoevropských aktivit Media One International, řídil vybudování obchodní sítě, provoz technologické infrastruktury a podporu zákaznických služeb maďarského GSM operátora Westel.

Ředitelem vývojového centra Logica Mobile Networks v České republice je Gus Collins (35). Do firmy přišel v roce 1990 a zpočátku vedl projektový tým zaměřený na telekomunikační fakturační systémy. Gus absolvoval University College Cork v Irsku, obor počítače. Je členem Irského elektrotechnického institutu (IEE) a Irského institutu pro management (IMI).

  • Našli jste v článku chybu?