Menu Zavřít

Velká parta

27. 9. 2005
Autor: Euro.cz

Martin Krejčí, Martina Chmátalová, Andrea Vrbovská

PRAHA (hž) - Regionální pobočka pro střední a východní Evropu asistenční společnosti poskytující služby v oblasti zdravotních, technických a bezpečnostních služeb posílila svůj tým. Finančním ředitelem se stal Martin Krejčí (37). V nové pozici bude odpovědný za finanční oddělení, účetnictví a oddělení informatiky. Profesní zkušenosti získal v Apotexu, kanadské farmaceutické společnosti, ve společnosti T-Mobile a Delloitte & Touche na seniorských a manažerských pozicích. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou a později získal titul MBA na Sheffields Business School/ČVUT. Ve volném čase se kromě rodiny se třemi dětmi věnuje cyklistice, běhání a literatuře. Hovoří anglicky a německy.
Martina Chmátalová (41) byla povýšena na pozici head of assistance. V International SOS Assistance působí již osm let v oblasti rozvoje obchodu, likvidace pojistných událostí a péče o zákazníky. Nyní povede provozní tým, který poskytuje zdravotní a technické asistenční služby, oddělení likvidace pojistných událostí a oddělení řízené zdravotní péče. Chmátalová vystudovala Filozofickou fakultu UK a mezi její záliby patří filmy, knížky, plavání a výlety. Mluví anglicky a rusky.
Do nově vytvořené manažerské pozice medical director byla jmenována Andrea Vrbovská (39), která dosud pracovala jako náměstkyně soukromé nemocnice St. Elizabeth v Lounech. Bohaté zkušenosti nabyla v nemocnici Bulovka a v pražské vojenské nemocnici. V současné době se také věnuje studiu MBA na brněnské International Business School. Nyní povede oddělení medicíny, tým lékařů a eskortní tým. Mezi její koníčky patří cestování a umění. Ovládá angličtinu, němčinu a ruštinu.
Spolu s generálním ředitelem Lukášem Melicharem (36) a obchodním ředitelem Martinem Steinerem (35) se výše zmínění stali rovněž členy nově vytvořeného výkonného výboru.

  • Našli jste v článku chybu?