Menu Zavřít

Vertu

14. 4. 2014
Autor: Euro.cz

Kouzlo dokonalého Buďte originální a vtiskněte svému domovu vlastní osobitý rukopis. Nezáleží na tom, jestli začínáte od nuly v prázdném bytě nebo ho jen chcete zkrášlit a vyladit poslední detaily.

Jedno je jisté: bez kvalitních interiérových doplňků se neobejdete!

Zařídit si byt je příjemné, ale skutečnou zábavou se tato činnost stává až v momentě, kdy máte na své straně někoho s odbornými znalostmi a zkušenostmi. Svěřte se do rukou odborníků v interiérovém butiku A La Maison.

Když je to praktické a exkluzivní, dost pravděpodobně jde o dílo britské společnosti Vertu. Už od roku 1998 vycházejí z manufaktury v Anglii unikátní kousky, jejichž poznávacím znamením je poskytnout svým zákazníkům zážitek s nejluxusnějšími mobilními telefony na světě. A pokud přidáte ještě spojení řemeslného mistrovství a jedinečných materiálů s inovačními technologie a unikátními službami, není divu, že značka Vertu má dnes vedoucí postavení na trhu, který před desetiletím sama vytvořila.

Mobilní telefony Vertu jsou v dnešním mobilním světě už pojmem.

V nové sezoně revoluce Vertu nabírá na obrátkách a představuje nový telefon Constellation, u kterého se spojily veškeré odborné značlosti Vertu v oblasti kvalitních materiálů, řemeslného zpracování, technologie a služeb. „Constellation posunul design Vertu do současné sféry. Když jsme tvořili Vertu Ti, použili jsme velmi elegantní styl designu, který je vizuálně spjat s naším odkazem a který dodává výrobku nadčasovou kvalitu. V případě Constellation jsme naopak navrhli moderní minimalistický telefon, který je hladký a decentní,“ sveřil se Ignacio Germade, šéf celkové sortimentní nabídky Vertu. „Constellation obrací Vertu nový směrem, a pokud jde o design, fyzicky ztělesňuje všechno, co značku proslavilo – materiály příjemné na dotek, vynikající zpracování a moderní technologii.“

Safírové sklo patří neodmyslitelně do historie Vertu. V případě Constellation je použit 130mm díl – o váze více než 100 karátů – který překrývá celou přední stranu telefonu a pod nímž je umístěn 100mm displej o vysokém rozlišení 720 p. Jelikož je safír odolný vůči jakémukoliv poškrábání (kromě diamantů), displej zůstává prakticky netknutý po celou dobu životnosti telefonu.

Ty nejkvalitnější materiály byly zvoleny i na výrobu plášťě. Model Constellation ho má zhotovený z titanové slitiny grade 5, materiálu, který je dvaapulkrát silnější než nerezová ocel, a to při poloviční váze. Právě odolnost a lehká váha titanu grade 5 spolu s konečnou úpravou, která po vyleštění zůstává bez poskvrnky, z něj činí ideální materiál pro telefony Vertu.

Společnost Vertu navíc vybírá ty nejjemnější usně z alpského regionu Evropy a spolupracuje s koželužnou, která má za sebou více než 150 let zkušeností. Model Constellation je tak potažený vysoce kvalitní teletinou a na trh je uveden v pěti nádherných barvách – Cappucino, Black, Orange, Mocha a Rapsberry.

Po technické stránce Vertu Constellation nabízí uživateli moderního smartphonu všechno od systému Android 4.2 Jelly Bean™ 4.2 Jelly Bean, Qualcomm® Snapdragon™ dvoujádrový 1,7 GHz CPU, vnitřní paměť 32 GB, zadní kameru 13 MP s full HD videem (1080 p), přední kameru 1,3 MP kompatibilní se Skype™, Wi-Fi, Bluetooth a NFC. Pochlubit se může i portfoliem melodických vyzváněcích tónů složených speciálně pro Vertu, které nahrál Londýnský symfonický orchestr. Toto portfolio obsahuje také soubor zpěvů anglických ptáků. Všechny tyto vyzváněcí tóny jsou dílem puntičkářského přístupu techniků z Vertu k audiotechnice, jehož důsledkem je nepřekonatelná čistota zvuku. Constellation dále obsahuje software pro potlačování odchozího šumu a podporu aptX®, která zaručuje nejvyšší kvalitu reprodukce při přenosu zvuku do Bluetooth® telefonů nebo reproduktorů. Ruku v ruce s vyčerpávající technickou nabídkou jde škála exkluzivních služeb Vertu sdružených do balíčků Vertu LIFE a Vertu CERTAINTY.

Vertu LIFE nabízí zákazníkům individuální výběr exkluzivních výhod a neomezený přístup k elitním událostem, který je k dispozici přímo na přístroji. Patří k nim například bezplatný vstup do nejexkluzivnějšího klubu na světě Private Member’s Clubs, přístup na akce pouze pro zvané a nakupování za zavřenými dveřmi.

CIF24

Vertu CERTAINTY chrání zákazníky, jejich telefon Vertu a jejich data prostřednictvím nejlepší technologie ve své třídě a specilizovaných partnerů. To obnáší zakódovanou komunikaci ve spolupráci se Silent Circle, celosvětový přístup k Wi-Fi prostřednictvím iPass, osobní a firemní bezpečnost od Protector Services Group a antivirus od firmy Kaspersky.

Boutique Vertu, Pařížská 8, Praha 1 www.vertu.cz

  • Našli jste v článku chybu?