Menu Zavřít

Virginie de Baere, Glyn Evans, Stuart Jordan

6. 9. 2011
Autor: Euro.cz

Jones Lang LaSalle

regionální ředitelé, poradce

CIF24

Pražská pobočka Jones Lang LaSalle jmenovala dva odborníky do pozice national director. Virginie de Baere (40), která je zodpovědná za koordinaci služeb property managementu v regionu střední a jihovýchodní Evropy, byla dále pověřena vedením oddělení property managementu v České republice a na Slovensku.
Virginie de Baere působí v oboru realit třináct let. Vystudovala ekonomii na univerzitě v Gentu, odborné vzdělání v oblasti managementu a oceňování nemovitostí získala na britské Sheffield Hallam. Mluví plynně francouzsky, holandsky, anglicky a polsky. K jejím zálibám patří golf a lyžování.
Glyn Evans (33) byl jmenován do pozice director of project & development services pro region střední a jihovýchodní Evropy. V této regionální roli se zaměří na business development a poskytování poradenství klientům v daném regionu. Svoji profesní dráhu v oblasti realit zahájil v roce 2000 v londýnské centrále King Sturge. Evans absolvoval studium stavebního inženýrství na Univerzitě v Leedsu, mluví částečně česky. K jeho zálibám patří golf a film.
Stuart Jordan (30) se stal členem nového oddělení asset & financial managementu. Zaměří se na poskytování služeb asset managementu a strategického poradenství novým klientům v České republice a na Slovensku. Jordan na Nottingham Trent University vystudoval management nemovitostí. V posledních šesti letech působil na středoevropském realitním trhu v manažerských pozicích jak na straně realitních poradců, tak v developerské společnosti. Mluví částečně česky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).