Menu Zavřít

Všeobecná spokojenost

1. 6. 2005
Autor: Euro.cz

Na Karlštejně se hrál netradiční Texas Scramble

Jarní část už šestého ročníku prestižního golfového turnaje Corporate Masters se konala na perfektně připraveném karlštejnském hřišti v pátek 27. května. Korporátní duch turnaje byl letos podpořen nově zvoleným formátem soutěže, hrál se Texas Scramble. Týmy se skládaly ze čtyř hráčů, hendikepy byly upraveny na osminu součtu hendikepů všech hráčů týmu. Družstva proto dosáhla zajímavých výsledků. Vítězové dosáhli 52 stablefordových bodů, druhý tým v pořadí zahrál hřiště na 63 ran a 50 bodů.
Je škoda, že tato soutěž se u nás nehraje častěji. Z hřiště odcházeli pouze spokojení hráči. Hrál se pěkný golf, který nebyl poznamenán strachem ze zhoršování hendikepu.
Turnaje se každoročně hrají pod patronací společností American Express, American Chamber of Commerce in Prague, Ernst & Young, Českých Aerolinií a Hotelu InterContinental Praha. Zejména poslední jmenovaná společnost se zasloužila o příjemnou turnajovou atmosféru. Pan Leon Larkin, generální ředitel hotelu, může být se svým týmem naprosto spokojen.

Corporate Masters - Spring 2005
Karlštejn, 27. 5. 2005

TEXAS SCRAMBLE – týmová soutěž:
1. místo: Jan Brázda, Jiří Pos, Klára Nýdlová, Milan Roušar
2. místo: Leon Larkin, Dalibor Lacina, Stefan Lager, Bruce Walker
3. místo: Lukáš Melichar, Pavel Barák, Milan Boehm, Jaroslav Ovsík

EBF24

Vložené soutěže:
Nearest to the pin na jamce č. 3 Bruce Walker
Nearest to the pin na jamce č.14 Bruce Walker
Longest Drive na jamce č. 9 Jiří Pos

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).