Menu Zavřít

VSTOUPIL DO TÉŽE ŘEKY

1. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Ernst & Young

PRAHA – Novým členem vedení české kanceláře mezinárodní auditorské společnosti Ernst & Young byl jmenován Milan Slavík (44). Na pozici partnera tam vede oddělení forenzního auditu. Do české kanceláře Ernst & Young přišel Slavík ze společnosti IMB Czech Republic, v níž působil jako finanční ředitel. V letech 1995 až 1998 pracoval v Pepsi Cola International, kde se věnoval internímu auditu.

Současný Slavíkův nástup do Ernst & Young je však spíše návratem – v letech 1993 až 1995 zde totiž již pracoval.

CIF24

Ve funkci lokálního partnera odpovídal za klienty z řad chemických, petrochemických a obchodních společností. Zkušenosti s prací v auditorské firmě získal v pražské kanceláři společnosti Arthur Andersen & Co. Slavík má bohaté znalosti týkající se finančního řízení strojírenských podniků. Nabyl je během svého působení ve firmách ČKD Hradec Králové, Kovoprojekta Praha a ZVU Hradec Králové, kde působil jako finanční ředitel.

Vystudoval pražskou Vysokou školu ekonomickou. Na Karlově univerzitě poté absolvoval postgraduální studium angličtiny. Je rovněž absolventem European business School. Slavík je licencovaným auditorem. Je ženatý. Ve volném čase se věnuje lyžování a cyklistice. K jeho koníčkům patří restaurování historických automobilů a kol.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).