Menu Zavřít

Výkonný ředitel přichází od advokátů

30. 5. 2007
Autor: Euro.cz

Apogeo

Výkonným ředitelem obchodní značky poradenských společností Apogeo byl jmenován Zdeněk Švanda (38). Přichází z advokátní kanceláře Glatzová & Co., kde působil jako ředitel společnosti. Předtím se zabýval poradenstvím v oblasti krizového a projektového managementu a nastavování řídicích procesů. Jedenáct let Švanda pracoval také v Českých aeroliniích, z toho osm v pozici ředitele marketingových programů, kde byl zodpovědný mimo jiné za brand a corporate image ČSA. V nové funkci ponese zodpovědnost za další rozvoj společností značky.
Zdeněk Švanda vystudoval Vysokou školu dopravy a spojů v Žilině, obor provoz a ekonomie mezinárodní letecké dopravy. V roce 1994 si doplnil vzdělání o oblast marketingu absolvováním IATA Marketing Course. Hovoří anglicky a rusky.
„Zdeňka Švandu jsme pro pozici výkonného ředitele zvolili především pro jeho nezpochybnitelné zkušenosti, přehled a schopnost vést značku vytyčeným směrem. Věříme, že jeho příchod významně podpoří intenzivní rozvoj služeb značky Apogeo,“ komentoval příchod Zdeňka Švandy Tomáš Raška, předseda představenstva Natland Group, investiční skupiny, k níž Apogeo patří.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).