Menu Zavřít

Vyměněný management

4. 7. 2006
Autor: Euro.cz

Xerox

ebf - tip - debata

PRAHA (nad) - Novým technickým ředitelem společnosti Xerox se stal Luboš Novotný. Nahradil Jiřího Raška, který bude v uvedené firmě působit na pozici technického ředitele pro střední a východní Evropu, Izrael a Turecko. Marketingovou a PR manažerkou byla dále jmenována Blanka Vokounová a rozvoji potenciálu pracovníků společnosti a výběru nových zaměstnanců se bude věnovat Silvie Sobotíková, nová manažerka pro lidské zdroje.
Rašek bude odpovědný za udržování vysoké kvality servisních služeb a technické podpory pro veškeré produkty společnosti Xerox na výše uvedených trzích a zajištění logistiky těchto produktů a služeb. Do firmy přišel z pozice servisního ředitele Alfa Laval pro Českou a Slovenskou republiku. Absolvoval Fakultu strojní ČVUT, mezi Raškovy koníčky patří cyklistika, sjezdové lyžování a plavání, dále také výtvarné umění a klasická hudba.
Novotný přichází z GTS Novera, kde se věnoval provozu a podpoře páteřních přenosových systémů tohoto alternativního operátora. Ve společnosti Xerox ho čeká odpovědnost za instalace a technickou podporu tiskových systémů firmy na území České a Slovenské republiky. Novotný je rovněž absolventem Fakulty strojní ČVUT. Ve volném čase hraje hokej, jezdí na kole a zajímá se o motoristický sport.
Hlavním úkolem Vokounové, jež ve společnosti dosud působila jako marketingová koordinátorka, je sjednocení komunikace směrem k zákazníkům, partnerům a distributorům. Vokounová vystudovala Českou zemědělskou univerzitu, obor marketing a finance. Ve volném čase se věnuje tanci, fotografování a stejně jako její kolegové aktivně odpočívá při jízdě na kole.
Sobotíková bude mít na starost výběr nových zaměstnanců, vzdělávání a profesní rozvoj současných pracovníků a podporu firemní kultury. Dosud zastávala obdobnou pozici ve společnostech Accenture Services a Český Telecom. Vysokoškolský titul získala v oboru ekonomie na Fakultě sociálních věd UK. Volné chvíle tráví cestováním, rekreačním sportem a malováním.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).