Menu Zavřít

Vyslanec pro média

11. 3. 2003
Autor: Euro.cz

Wilfried Russ

PRAHA (tpk) – Wilfried Russ se stal počátkem března tohoto roku prvním manažerem pro komunikaci ve společnosti British Telecommunications (BT) pro region střední a východní Evropy. Tato pozice ve firmě vznikla jako zcela nová a má odrážet zvýšené aktivity BT na tomto území.
Russ bude mít na starosti veškeré aktivity v oblasti vztahů s médii a hodlá podporovat snahy společnosti BT o dodávání jejích služeb pro rychle rostoucí trh v České republice a dalších zemích regionu. „Naše strategie je zaměřená jasně, usilujeme o vyvážené portfolio lokálních i globálních klientů,“ uvedl a k nabídce BT dodal, „V tuto chvíli tvoří většinu našich příjmů tradiční telekomunikační služby, ale naší hlavní silou jsou kompletní řešení pro sektor ICT (informační a komunikační technologie).“ Nový manažer pro komunikaci pracuje v British Telecommunications od roku 2002. Předtím působil ve vysokých manažerských funkcích například ve společnostech Bosch a Siemens.
Wilfried Russ mluví plynule německy, anglicky, francouzsky a polsky.
BT je v České republice aktivní od roku 2000 a její divize BT Ignite v tuzemsku nabízí služby v oblasti informačních a komunikačních technologií pro korporátní klientelu. V současnosti má společnost v Česku přes 200 zákazníků z řad alternativních operátorů a velkých korporací.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).