Menu Zavřít

Založili si vlastní firmu

29. 8. 2006
Autor: Euro.cz

bpv Braun Haškovcová

CIF24

PRAHA (nad) - Dva bývalí partneři mezinárodní právnické společnosti Haarmann Hemmelrath Thu Nga Haškovcová (37) a Arthur Braun (40) založili společnost bpv Braun Haškovcová, jež je součástí právnické aliance působící v regionu střední a východní Evropy.
Thu Nga Haškovcová se specializuje na problematiku nemovitostí, fúze a akvizice, projektové finance a korporátní obchodní právo. Absolvovala Právnickou fakultu Institutu mezinárodních vztahů v Moskvě a pokračovala postgraduálním studiem na Karlově univerzitě v Praze, kde získala doktorandský titul. V letech 1994-1999 pracovala v pražské kanceláři Haarmann Hemmelrath, poté odjela na dva roky do Singapůru. V roce 2001 se vrátila do společnosti Haarmann Hemmelrath jako společník. Je autorkou řady odborných článků a publikací a členkou rozkladové komise České národní banky a Komise cenných papírů. Hovoří plynule anglicky, česky, rusky a vietnamsky.
Specializací Arthura Brauna jsou fúze a akvizice, korporátní, obchodní a soutěžní právo. Vystudoval práva a politické vědy v Pasově a v Praze, kde byl prvním západoevropským studentem práv po sametové revoluci. V roce 1995 nastoupil do mezinárodní právnické firmy Nörr, Stiefenhofer, Lutz, roku 1999 se stal společníkem v právnické společnosti Haarmann Hemmelrath. Braun pravidelně přednáší právo na Univerzitě aplikovaných věd v Ambergu-Weidenu, hovoří plynule anglicky, česky, německy a francouzsky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).