Menu Zavřít

ZÁSAH VLASTNÍKŮ

1. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Sellier & Bellot

Mimořádná valná hromada společnosti Sellier & Bellot (S&B) Vlašim schválila dva nové členy dozorčí rady poté, co na funkce rezignovali její dosavadní předseda Václav Pudil a člen František Vlasák. Novými členy se stali Vincent Strebel a Milosla v Soldát, které navrhl jeden z akcionářů, Project Capital, dříve Krušnohorský investiční fond.

MMF24

Předseda představenstva Bohuslav Popelka uvedl, že audity v předcházejících třech letech prováděla firma A a CE auditoři a znalci Hradec Králové, se kterou byla původně uzavřena smlouva i pro rok 1998. Na základě březnové mimořá dné valné hromady pak byla auditem pověřena také firma Ernst & Young.

Podle informačního střediska SCP patřil k rozhodujícím akcionářům S&B k 2. květnu Krušnohorský investiční fond s 18,39 procenta, Capital Partners s 14,3 procenta a Penzijní fond Certum-Renta s jedenácti procenty akcií. Posl edně jmenovaná firma má podle výše uvedeného zdroje více než sedmnáctiprocentní podíl v Krušnohorském investičním fondu. Na valné hromadě ohlášené jeho přejmenování na Project Capital zatím nebylo v internetovém vydání obchodního rejstříku zaznamenáno.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).