Menu Zavřít

Závodka za čtvrt miliardy

13. 5. 2011
Autor: Euro.cz

Česká televize

ebf - tip - debata

Veřejnoprávní Česká televize hledá firmu, která pro ni bude v Praze provozovat závodní kantýnu a zajistí cateringové služby. Hodnota kontraktu bez daně z přidané hodnoty činí 259 milionů korun. Firma, která v tendru zvítězí , bude pro „televizáky“ vařit od 1. srpna letošního roku až do konce července roku 2015. Rozhodujícím kritériem pro vyhodnocení nabídek je cena, a to vahou devadesáti procent. Desetiprocentní váhu pak má rychlost, tedy dodací lhůta cateringových služeb.
Do tendru České televize se nemůže přihlásit jen tak nějaká „závodka“. Kromě zkušeností s provozem gastronomického zařízení je dalším z kvalifikačních kritérií roční obrat minimálně padesát milionů korun, a to po dobu alespoň tří po sobě jdoucích let. Podmínkou pro přihlášení do tendru je zároveň uzavřená pojistka na případnou škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě, a sice až do výše padesáti milionů korun.
Česká televize s výběrem provozovatele závodního stravování a dodávek cateringových služeb velmi spěchá. Na centrální adrese byla nadlimitní zakázka zveřejněna 10. května a termín pro předložení nabídek je stanoven již na 20. května. Obálky s nabídkami se budou otevírat o tři dny později.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).