Menu Zavřít

Zkušení ředitelé

12. 11. 2003
Autor: Euro.cz

Tereza Vránková, Jaroslav Slivarich

EBF24

PRAHA (hž) - Společnost GTS rozšířila v listopadu svůj manažerský tým. Na pozici marketingové ředitelky nastoupila Tereza Vránková a ředitelem zákaznického centra GTS byl jmenován Jaroslav Slivarich.
Vránková bude odpovídat za marketingovou komunikaci, PR a obchodní analýzy. Od května 2001 do současnosti pracovala jako zástupkyně generálního ředitele a členka představenstva cestovní kanceláře Fischer. Předtím vedla Václavu Fischerovi senátorskou kancelář a byla vedoucí týmu jeho volební kampaně do Senátu ČR. Pracovala i v médiích, v zahraniční rubrice TV Nova a čtyři roky v České televizi na vzdělávacím pořadu o Evropské unii. Mluví plynně anglicky, německy a francouzsky. Vystudovala VŠE v Praze, obor mezinárodní obchod. K jejím koníčkům patří hudba, cizí jazyky a golf.
Slivarich bude odpovědný za vztahy se zákazníky, za provoz kontaktního centra a administrativní podporu zákazníků společnosti. Před nástupem do GTS pracoval na manažerských pozicích v zákaznickém servisu ve společnostech Český Telecom a Aliatel. Řadu let pracoval v Armádě ČR. Slivarich vystudoval Vysokou vojenskou technickou školu v Liptovském Mikuláši. K jeho zájmům patří squash, cyklistika a kulturní památky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).