Menu Zavřít

Změny na baru i v kuchyni

5. 12. 2006
Autor: Euro.cz

Mandarin Oriental Group

KL24

Hotelová síť Mandarin Oriental Group, která má jednu ze svých 21 poboček v Praze na Malé Straně, obměnila v ČR dva posty. Novým šéfbarmanem hotelového baru Barego bude Martin Hamáček, zástupcem šéfkuchaře restaurantu Essensia pak Gerardus Ari Munandar.
Martin Hamáček, absolvent hotelnictví v Poděbradech a zahraničního bakalářského studia, se zúčastnil řady kurzů a soutěží - v evropském klání získal dokonce čtvrtou příčku. Je držitelem certifikátu z barmanské akademie v Praze. Jako barman či sommeliér pracoval v Německu a Irsku. Nápoje míchal v barmanské škole R. U. Shop, v designovém hotelu Andel.s posléze zastával pozici hlavního manažera baru. K Hamáčkovým stěžejním zájmům patří sport, architektura, moderní umění, gastronomie a cestování.
Gerardus Ari Munandar, jenž studoval v indonéském Bandungu, má za sebou čtrnáctiletou kariéru v mezinárodním hoteliérství. Vybrané kulinářské zážitky s příchutí Orientu připravoval převážně v restauracích sítě Hilton, s nimiž navštívil Gatwick, Bali, JAR a také Prahu. Zde pracoval až do letošního července. (rmt)

  • Našli jste v článku chybu?