Menu Zavřít

Změny v managementu

10. 9. 2007
Autor: Euro.cz

OKIN Group

KL24

Česká outsourcingová společnost OKIN Group uskutečnila několik změn ve vrcholném managementu. Novým finančním ředitelem firmy se stal Peter Zán (38). Dostal na starost finanční řízení firem patřících do OKIN Group a podporu růstu skupiny. Zán naposledy působil ve společnosti Crown Relocations v pozici financial controler pro region EMEA, kde byl zodpovědný za finanční controlling více než 20 zemí. Vystudoval Fakultu národohospodářskou VŠE v Praze a následně ESCEM School of Business and Management Tours – Poitiers ve Francii. Je ženatý a má dvě děti. Mezi jeho hlavní zájmy patří literatura a sport, především lyžování, atletika a turistika.
V pozici ředitele zastoupení OKIN Group na Ukrajině byl vybrán Zdeněk Uher (60). V posledních letech pracoval jako konzultant a poradce ve firmě Unitender, kterou se svým společníkem v roce 2004 založil a řídil. Zdeněk Uher vystudoval Fakultu strojní při ČVUT v Praze. Je ženatý, má dvě již dospělé děti, se kterými se ve volném čase věnuje především lyžování a golfu.
Do funkce ředitele IT nastoupil Jan Fimbinger (38). Do firmy přichází ze společnosti Telefónica O2 Czech Republic, kde třináct let působil jako NT administrátor a od roku 2003 jako IT architekt. V OKIN Group bude řídit veškeré záležitosti týkající se IT a telekomunikační techniky. Jan Fimbinger absolvoval studia na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze. Je ženatý, má dvě děti a za své prvořadé zájmy považuje především rodinu, lyžování a rád se také věnuje modelářství.
Roman Trnka (33) se stal ředitelem nově vytvořeného úseku strategického rozvoje skupiny. Do roku 2006 působil v OKIN Group jako obchodní ředitel, poté zodpovídal za vstup firmy na ukrajinský trh. Před příchodem do OKIN v roce 2002 pracoval Trnka ve společnosti ISS Česká republika v pozici obchodního a marketingového ředitele. Je ženatý, má dvě děti a jeho velkým koníčkem je skialpinismus a horolezectví.

  • Našli jste v článku chybu?