Menu Zavřít

Změny v softwaru

17. 10. 2006
Autor: Euro.cz

SAS Institute

WT100

Obchodní oddělení společnosti SAS Institute má nového ředitele, stal se jím specialista na business a customer intelligence Petr Šlajchrt (32). SAS dále rozšiřuje tým svých konzultantů - čerstvou posilou je odborník na datové sklady a data mining David Legát (27).
Petr Šlajchrt působí v SAS Institute už osmým rokem a dosud pracoval jako solution sales manager s hlavním zaměřením na oblast customer intelligence. Ve funkci obchodního ředitele bude mít na starost rozvoj nových obchodních segmentů a řízení obchodu ve finančním a telekomunikačním sektoru. Petr Šlajchrt hovoří anglicky, je ženatý a má syna Davida. Mezi jeho záliby patří sálová kopaná, golf a letecké modelářství.
David Legát se u předchozího zaměstnavatele, společnosti Cetelem, věnoval vývoji a implementaci rizikových skóre. Je absolventem Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze a tamtéž pokračuje v doktorandském studiu na katedře pravděpodobnosti a matematické statistiky. Hovoří anglicky a ve volném čase se věnuje sportu, zejména cyklistice a golfu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).