Menu Zavřít

Změny ve dvou úrovních

27. 11. 2007
Autor: Euro.cz

KPMG

V užším vedení společnosti KPMG Česká republika došlo ke změně. Člen řídicího výboru Bent Walde-Jensen se ujal řízení aktivit v oblasti nemovitostí KPMG ve střední a východní Evropě, místo něj do řídicího výboru přišla Eva Racková, partnerka zodpovědná za oddělení řízení rizik a poradenských služeb. Racková v KPMG Česká republika působí od roku1993, kdy nastoupila do oddělení auditu. V současné době zastává také funkci chief information officera.
Novými partnery v oddělení auditu společnosti KPMG se stali Milan Bláha a Monika Vítová. Vítová do společnosti nastoupila v září 1997 a během své kariéry byla odpovědná za audity a za služby spojené s auditem poskytované převážně klientům působícím v oblasti telekomunikací, televizního vysílání a software, ale i chemického průmyslu a veřejných služeb. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze. Jejím největším koníčkem jsou její dva malí synové, také ráda čte, navštěvuje divadlo a cestuje. Milan Bláha se specializuje na klienty z oblasti leasingu, obchodu a automobilového průmyslu. V posledních letech aktivně působí také ve skupině pro poskytování poradenských služeb v oblasti finančního řízení, kde se zaměřuje na krizové poradenství pro finanční ředitele. Do společnosti nastoupil v roce 1995. Absolvoval na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně, fakultě provozně – ekonomické. Plynně hovoří anglicky a německy. Mezi jeho koníčky patří sport, cestování a péče o zahradu. Většinu svého volného času tráví s manželkou a dětmi.
Partnerem v oddělení Daňového poradenství společnosti KPMG se stal Radek Halíček. Zodpovídá za sektor bankovních a finančních služeb a mezinárodního zdanění. Specializuje se zejména na strukturování, akvizice a daňové plánování pro klienty z oblasti financí a nemovitostního trhu. Podílí se také na řešení daňových sporů. Před nástup do této společnosti působil v manažerské pozici v poradenské společnosti Arthur Andersen a advokátní kanceláři White & Case. Halíček vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a Dopravní fakultu Univerzity Pardubice. Mezi jeho největší koníčky patří sportovní létání.
Jon Mortimer se stal partnerem v oddělení finančního poradenství společnosti. Specializuje se na oblast podnikových financí a transakční služby. Do KPMG nastoupil v roce 1999 jako manažer finančního poradenství. Mortimer získal titul bakaláře ekonomie a matematiky, svou kariéru začal ve společnosti Arthur Andersen v Londýně. Mezi jeho koníčky patří golf, snowboarding, fitness a trávení volného času s přáteli a svojí rodinou.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).