Menu Zavřít

Změny ve vedení

27. 2. 2007
Autor: Euro.cz

NextiraOne

KL24

Reorganizace struktury a managementu společnosti NextiraOne Czech s sebou přinesla několik personálních změn. Petr Sulan (41) byl jmenován obchodním ředitelem a Martin Švambera (44) technickým ředitelem firmy. Za klíčovou oblast prodeje významným zákazníkům je nově zodpovědný Kamil Swazcyna.
Petr Sulan působí v NextiraOne v různých manažerských pozicích v obchodní divizi již od roku 2002. Naposledy měl v pozici business development director na starost rozvoj portfolia produktů, řešení, služeb a s tím souvisejících obchodních aktivit. Jako člen managementu společnosti se bude podílet na rozvoji a směřování společnosti k organizaci, která poskytuje komplexní služby v oblasti IT a komunikací.
Martin Švambera je ve funkci service and delivery director zodpovědný za dodávky komplexních služeb a řešení pro zákazníky společnosti, zároveň je členem vedení společnosti pro systém integrovaného řízení s podporou norem ISO 90001 a 14 0001. Před svým příchodem do NextiraOne Czech působil ve společnosti Alcatel.

  • Našli jste v článku chybu?