Menu Zavřít

Zprávy týdne

19. 9. 2002
Autor: Euro.cz

Reality

Cena pro ČEZ
Odborná porota Svazu podnikatelů ve stavebnictví ocenila titulem Stavba roku 2002 Administrativní budovu Hlavní správy ČEZ. Osmipatrová budova se nachází v ulici Duhová v Praze 4-Michli a poskytuje celkem 6,5 tisíce metrů čtverečních kancelářských ploch. Hlavním dodavatelem a investorem stavby bylo společnost Hochtief VSB.

ebf - tip - debata

Hlavně objektivně Vláda by měla projednat složení komise, která posoudí nabídky na vybudování víceúčelové budovy na Vítězném náměstí v Praze 6. Členem komise musí být zástupce ministerstva financí a dalších nejméně dvou odborně příslušných ministerstev. Ministerstvo vnitra navrhuje v rámci objektivity do komise představitele ministerstev financí, vnitra a pro místní rozvoj. Stavba by měla začít ještě tento měsíc a skončit do poloviny roku 2005.

Domy velké vody
Obce postižené povodněmi zatím plánují stavbu 68 montovaných domů se státní podporou v rámci projektu Domy velké vody. Tento projekt připravilo ministerstvo zemědělství ve spolupráci se státním podnikem Lesy ČR. Na stavbu montovaného domu v hodnotě 1,3 milionu korun dostane obec milion od státu a 300 tisíc ve formě dodaného dřeva od Lesů ČR.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).