Menu Zavřít

Zprávy týdne

29. 5. 2002
Autor: Euro.cz

Obchod a služby

Grégr ruší Czech Made
Ministerstvo průmyslu a obchodu zvažuje zrušení tradiční značky Czech Made. Nově hodlá zavést jiné značení kvalitních výrobků, které by rozlišovalo, o jaký sortiment zboží se jedná.

Prodá Nova dceru?
Lidé kolem televize Nova chtějí řešit chronický nedostatek kapitálu prodejem slovenské stanice Joj TV. Třebaže to mluvčí košické televize vyvrací, s odvoláním na informované zdroje zprávu přinesl slovenský deník Nový Čas.

CIF24

Optimální k utrácení
Nákupní centrum Optima, postavené za 1,5 miliardy slovenských korun, otevřelo minulý týden své brány obyvatelům Košic. Z celkové plochy 36 tisíc čtverečních metrů zabírá patnáct tisíc hypermarket Hypernova firmy Ahold Retail Slovakia.

Nákupy a hry V sousedství hypermarketu Carrefour v pražském nákupním centru Nový Smíchov otevře svůj stánek s nevýherními automaty firma Agro Tera, dceřiný podnik společnosti Sazka. Týdeníku EURO to potvrdila mluvčí Sazky Stanislava Doubravová s tím, že podrobnosti zatím není možné zveřejnit, protože projekt se teprve připravuje. Zákazníkům prý bude k dispozici podobná nabídka nejrůznějších simulátorů, jaké firma již provozuje v pražské Jungmannově ulici.

  • Našli jste v článku chybu?