Menu Zavřít

Zprávy týdne

25. 4. 2002
Autor: Euro.cz

Reality

Horizon Hotels se nabízí.
Zájem o provozování Hotelu Praha má mezinárodní hotelový řetězec Horizon Hotels. Nabídl své služby v případě, že nový investor nebude mít vhodného operátora. Nevybere-li 30. dubna
zastupitelstvo Prahy 6 (EURO 15/2002) ani jednu z pěti firem, které mají o koupi hotelu zájem, je společnost ochotna ho řídit do té doby, než se najde případný majitel. Mezi pěti uchazeči o hotel je firma Daevo Group, J&J Top a Falkon Capital, kupec ruského dluhu. „Máme o něj zájem, je to dobrý objekt, působí ale ospalým dojmem. Chceme z něj vybudovat hotel na světové úrovni,“ řekl týdeníku EURO Jozef Čimbora, prezident Falkon Capital.

Restaurace ve věži
V Jindřišské věži bude restaurace. Katolická církev pronajala na 40 let zvonici v Jindřišské ulici, protože nemá 14 milionů korun na nutné opravy. V deseti podlažích věže by měla vzniknout restaurace, kavárna a obchůdky.

CIF24

Nové náměstí
Osm ze 24 zájemců o přestavbu Palackého náměstí postoupilo do druhého kola. Architekti teď musí do června předložit detailní návrhy. Předpokládané náklady na přestavbu, která zahrnuje i Alšovo nábřeží, nejsou známé.

Expanze do Polska
Společnost ING Real Estate Managment Central Europe otevřela svou kancelář ve Varšavě. Polská pobočka s ústředí v Praze převezme odpovědnost za již existující majetek firmy ING Real Estate v Polsku.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).