Menu Zavřít

ZUNO Bank získala za sedm týdnů 16 000 klientů

7. 9. 2011
Autor: profit

Česká nízkonákladová banka ZUNO bank získala za sedm týdnů svého provozu 16 tisíc klientů. Na vkladech pak vybrala přes pět miliard korun.

Foto: Miloslav Hamřík

Tato čísla nás velmi těší. Navzdory létu, kdy byla republika spíš vylidněná, a navzdory silné konkurenci, nám za velmi krátkou dobu svěřily peníze tisíce klientů,“ komentuje výsledky ZUNO Bank její ředitel Miroslav Střihavka.

KL24

Účet si v bance lze otevřít online, registrace zabere zhruba tři minuty a je zdarma. Zákazníci jej můžou ovládat odkudkoliv, kde je připojení na internet. Nemusí ale sedět jen u počítače – s účtem získávají i mobile banking, takže poslat peníze nebo zkontrolovat zůstatky můžou i v telefonu.  “Řadu klientů láká naše SPOŘENÍ – úroky na něm totiž jako jediní na trhu připisujeme denně. Klient si tak může sáhnout na vyšší výnos a ušetřit na dani,“ dodává Střihavka.

ZUNO BANK se české veřejnosti poprvé představila 19. července tohoto roku jako první skutečně online banka u nás. Klientům nabízí možnost založit si ÚČET, SPOŘENÍ a VKLAD. Banka momentálně pracuje na nabídce kreditních produktů, jakými jsou například spotřební půjčky anebo kontokorent.

  • Našli jste v článku chybu?