Menu Zavřít

Zůstaňte v Praze! Průvodce víkendovou metropolí #19

9. 9. 2016
Autor: www.prague-up.com

Začátek školního roku a babí léto opět rozhýbaly Prahu.

Tropical Garden v Tiskárně na vzduchu

Horké letní noci naštěstí ještě neskončily, a tak můžete strávit tu páteční v tropické náladě a zapomenout rychle na pracovní starosti. Zahrádky ve Stromovce zvou na ochutnávky karibského rumu a hudbu od djs Le Petit Nicolas a Yacumbia. Na první hosty čeká malé občerstvení od Bistraw a Nicaragua rum s příslibem, že tančit se bude až do rána.

 Tiskárna na vzduchu (Zdroj: www.prague-up.com) Tiskárna na vzduchu

Dozvuky MBPFW na Řezáčově náměstí

V týdnu probíhala v Praze velká módní událost - Mercedes Benz Prague Fashion Week. Jeho dozvuky si můžete vychutnat i o víkendu. Pokud se budete toulat Holešovicemi, určitě se vyplatí zastavit se do obchůdku na rohu Řezáčova náměstí. Místní designérky a šperkařky v úterý přispěli vesmírnou módní přehlídkou a tyto kousky jsou právě teď k mání, jmenovitě od hostující módní návrhářky Lucie Erban Marešové nebo šperkařek Dany Bezděkové a Kristýny Malované. Zbrusu nové produkty zde předvádí i stálé osazenstvo holešovického showroomu, třeba Nastassia Aleinikava s kolekcí, kterou vytvořila pro ukrajinský label Lake a nebo Petra Pitelková alias Petiteé, která zde vystavuje Three Little Stories, tedy jedinečné šaty, které s úspěchem prezentovala na renomované akci Fashionclash v Maastrichtu. Nakupovat můžete v sobotu 10 -17h.

 Koncept story (Zdroj: www.prague-up.com) Obchod koncept story

Minifestival filmů starých lidí

Říká se, že filmy s tématikou stáří, stárnutí a starých lidí jsou v kino distribuci odsouzeny k neúspěchu. Kino Pilotů vybralo 6 filmů, které se v kinech a na festivalech neztratily a které dokazují, že stáří a staří lidé dokážou být stejně zábavní, krásní a hodnotní jako jejich děti a vnoučata. Přijďte se přesvědčit do kina Pilotů během víkendu.

 Kino Pilotů (Zdroj: www.prague-up.com) Kino Pilotů

Mucha před Crossem

Neděle večer bude patřit koncertům. Před Cross Clubem, pod širým nebem, se můžete zaposlouchat do femi-punkové kapely Mucha z Brna. Začíná se ve 20h a vstup je zdarma.

 Cross Club (Zdroj: www.prague-up.com) Před Crossem

Sharon Robinson v Arše

Tento večer si udělá zastávku v Praze také dlouhodobá tvůrčí kolegyně Leonarda Cohena a držitelka Grammy Sharon Robinson. V divadle Archa představí svoji druhou sólovou deskou Caffeine. Přijďte si vychutnat zajímavou kombinaci křehkosti, půvabu, nenuceného klidu a důstojnosti.

CIF24

 Divadlo Archa (Zdroj: www.prague-up.com) Divadlo Archa

Více o víkendových akcích řekne Prague-Up kalendář.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).