Menu Zavřít

Máte uložené peníze v bance? Nabízíme bezpečnou alternativu s výnosem až 6 %

22. 4. 2019
Autor: Finemo.cz

Přesto, že ČNB jen v roce 2018 zvýšila své úrokové sazby pětkrát až na 1,75 %, banky toto navýšení nepromítly do úrokových sazeb pro střadatele. Aby Vám peníze vydělávaly, je třeba je investovat, a ne je nechat nečinně ležet na účtech bank. Investiční podíl od FINEMO.CZ nabízí pro konzervativní investory investici do úvěrů, které jsou zajištěny kvalitní nemovitostí. Výše garantovaného výnosu u takto zajištěné investice dosahuje až 6 %.

FINEMO.CZ je jediná společnost na českém trhu, která nabízí seniorům zpětnou neboli reverzní hypotéku. Seniorům, kteří vlastní kvalitní rezidenční nemovitost, společnost půjčí cca třetinu hodnoty nemovitosti a získá k ní zástavní právo. Senior ve své nemovitosti nadále bydlí a také o ni pečuje. Úvěr je splacen zpravidla prodejem nemovitosti po úmrtí seniora. FINEMO.CZ SE získalo v dubnu 2018 licenci k poskytování spotřebitelského úvěru od ČNB, která tedy na společnost také dohlíží.

Pokud své peníze necháte ležet na běžných účtech u banky, tak Vám z nich inflace za 15 let ukrojí třetinu hodnoty! Proto je důležité své úspory investovat. Při investování je třeba zvážit výnos a riziko, které je s danou investicí spojené. Právě v tom je Investiční podíl od FINEMO.CZ velmi vhodná investice i pro začínající investory. Její minimální výše je 100 000 Kč.

FINEMO.CZ nyní nabízí investorům z řad široké veřejnosti možnost podílet se na výnosech z reverzních hypoték pomocí Investičního podílu od FINEMO.CZ. Investované peníze neleží ladem na účtech bank, ale generují roční výnos, který může dosáhnout ca 6 % ročně, v případě vyšší inflace i více. Na takové investici je jedinečná právě vysoká míra zajištění. Hodnota zajištěných nemovitostí více než trojnásobně přesahuje objem půjčených peněz. A právě ta garantuje, že investor dostane peníze ze své investice nazpět, a to i s požadovaným výnosem.

Investujte bezpečně do půjček, které jsou zajištěny nemovitostí. Investice je bez vstupních poplatků a je vždy zajištěna portfoliem kvalitních nemovitostí. Přehled nabízených portfolií Vám umožní vybrat správné parametry Vaší investice, a to včetně možnosti doby, po kterou je možné investici ukončit s garantovaným výnosem. Portfolio Finemo

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).