Menu Zavřít

Největší kongresový hotel v Evropě

11. 11. 2019
Autor: Top hotel

V prostorách TOP HOTELu Praha, stylového čtyřhvězdičkového hotelu, hosté mohou očekávat jen ty nejlepší TOP služby a TOP gastronomický zážitek.

Interiér hotelu je vyzdoben uměleckými díly předních českých umělců Jana Čiháka, Aleše Venhody, Vladimíra Plachého a mnoha dalších. Recepční prostory oslní návštěvníky unikátními velkoplošnými kamennými deskami z onyxu, dovezených až z dalekého Nepálu. Stropy v hlavním foyer se honosí mosaznými lustry se svícemi, jenž osvětlují velkolepou mozaiku vytvořenou akademickým malířem Josefem Lieslerem. Uklidňující dojem uvnitř hotelu dokresluje zurčení vody dvaceti dvou fontán.

V jedné z našich pěti restaurací klienti mohou ochutnat českou, mezinárodní i indickou kuchyni. Restaurace jsou otevřené nejen pro hotelové hosty, ale i pro širokou veřejnost a je možné je využít i pro organizaci firemních večírků a soukromých oslav. Nezaměnitelný hotelový catering je možné objednat i na externí společenské akce. Důkazem špičkové úrovně našich cateringových služeb je mimo jiné skutečnost, že TOP HOTEL Praha je hrdým dodavatelem cateringů na nejprestižnější společenské události pořádané na Pražském hradě. Osvědčili jsme naše schopnosti také při dodávání náročných cateringových služeb pro potřeby ambasád řady států.

 Top hotel

TOP HOTEL Praha se zaměřuje především na kongresovou turistiku, nabízí 5 kongresových sálů a 16 salonků. Celková kapacita je 5 000 míst a největší kongresový sál disponuje 2 000 místy.

Jedná se o největší kongresový hotel v Evropě, který v letech 2013 - 2019 získal prestižní ocenění Kongresový hotel roku v soutěži Czech Hotel Awards. Již druhou dekádu se TOP HOTEL Praha umisťuje mezi dvaceti nejlepšími společnostmi v soutěži o 100 nejlepších českých firem, kterou pořádá sdružení Comenius. Doprovodné konferenční služby na profesionální úrovni jsou pro nás samozřejmostí. Nejnáročnějším klientům TOP HOTEL Praha nabízí i možnost využití přistávací plochy pro helikoptéru, popřípadě horkovzdušný balon.

 Top hotel

Svým hostům TOP HOTEL Praha nabízí ubytování v 810 pokojích typu Standard, Executive, Superior, Apartmá a Prezidentské apartmá, zároveň nabízí i bezbariérové pokoje. O příjemné atmosféře hotelových pokojů se přesvědčil i sám Dalajláma během své návštěvy Prahy. Přímo u hotelu je pro klienty k dispozici rozsáhlé parkoviště o kapacitě 800 míst pro osobní automobily a 50 míst pro autobusy. Relaxaci mohou hosté nalézt v hotelovém Wellness centru s bazénem, vířivkou a saunami nebo v teplých měsících v naší Japonské zahradě o rozloze 60 000 m2 s jezírky a zpívající fontánou. Pro milovníky sportovních aktivit jsou k dispozici tenisové kurty (2 celoročně kryté s umělým povrchem a 3 s umělou trávou, které jsou v zimních obdobích zastřešeny nafukovací halou) a bowlingová dráha přímo v hotelu.

Stručně řečeno, ať už se u nás hosté ubytují, využijí našich kongresových sálů nebo externího či hotelového cateringu, vždy si přijdou na své a vždy je pro nás jejich spokojenost na prvním místě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).