Menu Zavřít

Postaráme se, leťte!

25. 9. 2017
Autor: Pavel Danyi

Zákazníci, mířící na Letiště Praha, ocení zejména komfort, kvalitu a rychlost poskytovaných služeb. K parkovacím místům GO parking nabízí i komplexní autoservis a HI-TECH automyčku a za několik měsíců přibude i samoobslužná čerpací stanice

Jistě jste již v minulosti řešili otázku, jak se co nejlépe dopravit při odletu na dovolenou nebo na služební cestu na letiště. Vyplatí se vzít si na cestu tam a zpět taxi? Nebo použít hromadnou dopravu? Mám se bát o svůj vůz, pokud ho po dobu mé cesty do zahraničí nechám před domem?

GO parking vám nabízí ideální řešení. Dopravte se na moderní parkoviště v blízkosti Letiště Praha pohodlně vlastním vozem. Stačí zaparkovat. Vzápětí je u vás jeden ze třinácti moderních minibusů, který vzdálenost mezi vaším zaparkovaným vozem a terminálem zvládne cca za 3 minuty jízdy. Navíc vám odpadá i manipulace s těžkými zavazadly, neboť zákazníci nastupují do minibusů přímo u jejich vozidel a vystupují před letištními terminály. Parkoviště (včetně možnosti parkování v krytém parkovacím domě) je hlídáno kamerovým systémem i fyzicky ostrahou a je samozřejmě pojištěno. Pro často létající zákazníky a větší firmy nabízí čipové karty, které jejich držitelům umožnují automaticky vjíždět a vyjíždět z parkoviště s tím, že placení probíhá jednou měsíčně na základě fakturace.

 Go parking

Co GO parking nabízí navíc?

Po dobu vaší cesty nabízí GO parking zákazníkům, prostřednictví služby GO servis, také mytí či servis vozu. Tuto službu zajišťuje společnost CAR POINT Praha, autorizovaný dealer značky SEAT. Tomu odpovídá i vysoká úroveň nabízených servisních služeb a znalosti týmu techniků, využívajících know how celého koncernu (tzn. Volkswagen, Audi, Škoda Auto, Bentley, Lamborghini ad.). K dispozici jsou tři programy mytí – M, L a XL. Zvolenému programu vždy předchází ruční předmytí obsluhou mycí linky pro odstranění hrubých nečistot. Vedle mytí vozu patří mezi oblíbené servisní úkony sezonní nabídka autoservisu, jako např. přezutí a uskladnění pneumatik, výměna čelního skla či dezinfekce klimatizace a ruční čištění interiéru. Po příletu se pak zákazník může těšit na perfektně vyčištěný a vyservisovaný vůz, který ho vždy čeká v zastřešené části parkoviště.

V průběhu letních měsíců se navíc vedle areálu GO parking otevře samoobslužná čerpací stanice GO tank, která široké veřejnosti (nikoli tedy pouze klientům parkoviště) nabídne za příjemnou cenu Natural, Diesel i stále populárnější CNG (stlačený zemní plyn). Platit bude možno jak platební kartou, tak v hotovosti.

Více na www.goparking.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).