Menu Zavřít

Pro malé velké znalce asijské kuchyně

7. 4. 2019
Autor: Café Buddha Balbínova

Ideou asijské restaurace Café Buddha v pražské Balbínově ulici je přiblížit Orient Čechům. Majitel restaurace a současně executive chef Štěpán Návrat se inspiroval a plně nasál chuť jihovýchodní Asie při svých toulkách po tomto úchvatném regionu. A nyní jsou zde, aby vám tuto oblast mohli „předat“ prostřednictvím vašich chuťových pohárků.

 Interiér Café Buddha Balbínova

Dospělé znalce asijské kuchyně si Buddha úspěšně získává již osmým rokem. Ale co malí znalci? Pro ty se otevírají nové možnosti právě teď. Již nemusí jen „uždibovat“ z talíře svých rodičů, ale nyní jim Buddha předkládá vlastní dětské menu. Stává se tak první pražskou restaurací, kde děti naleznou vlastní nabídku asijských specialit. A rozhodně budou spokojeny. Café Buddha je připraveno uspokojit i ty nejrozmlsanější dětské jazýčky.

 Mini Maki

V „kids menu“ najdeme mimo jiné tradiční smaženou rýži s vejcem a sladkou kukuřicí či kuřecím masem KHAO PAD, sushi rolky MINI MAKI, grilovaného lososa TERIYAKI SALMON či čínské knedlíčky dělané na páře JIOZI. Malí gurmáni pak rozhodně nepohrdnou ani sladkou tečkou v podobě domácí zmrzliny matcha nebo datlového řezu s karamelem a vanilkovým řeckým jogurtem.

 Dim Sum

Touto inovací budou nadšeni samozřejmě ale i rodiče malých jedlíků, protože kdo by nebyl potěšen pohledem na spokojené a dobře najedené dítě. Navíc zdravě a s východním akcentem. Konečně oběd či večer, který si může rodina užít plnohodnotně s asijskou fanzií.

 Executive Chef Štěpán Návrat

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).