Menu Zavřít

Proč se vyplatí využívat Biano

9. 9. 2017
Autor: Bytový design Biano

Stavíte aktuálně nový dům, řešíte přestavbu bytu, anebo komplexně rekonstruujete? Ať už je vaše situace jakákoliv, budete muset interiér vybavit. Učinit tak pouze bez ladu a skladu by bylo přinejmenším troufalé. Každý z nás rozhodně není architekt. I podle toho spousta vnitřních prostor vypadá.

Váš interiér si zaslouží tu nejlepší péči. Proto se vyplatí inspirovat se u profesionálů. Ne, rozhodně nemusíte znát žádného specialistu a platit mu vysoké honoráře. Bohatě postačí podívat se na Biano.cz. Právě tady se setkáte s takřka nepřeberným množstvím inspirace. Co všechno tedy Biano.cz dokáže nabídnout?

Profesionální architekti si ví rady…

Najit inspiraci na zmiňovaném portálu může úplně každý uživatel, a to zcela zdarma. K dispozici je tady největší fotogalerie již realizovaných interiérových projektů z dílny předních interiérových architektů a designérů působících v České republice. Podívat se můžete až na 80 000 fotografií z projektů realizovaných pod taktovkou profesionálních architektů. Najít mezi nimi takové, které se vám budou maximálně zamlouvat, bude možná rychlé a možná to naopak zvládnete velmi rychle. Záleží pouze na vašem vkusu, nabídka je takřka bezbřehá.

Ať už potřebujete realizovat jakoukoli místnost

Je prakticky úplně jedno, jakou místnost potřebujete aktuálně řešit. Přímo na zmiňovaném webu si jednoduše v postranní liště vyberete, o jaký pokoj se má jednat. K dispozici jsou fotografie koupelen, kuchyní, jídelen, obývacích či dětských pokojů a dalších místností. Podívat se můžete třeba na svítidla. Právě jejich volba bývá většinou nesmírně náročná a sledit je s okolním vybavením není nijak jednoduché. Stejně tak jsou zde i inspirace týkající se zahradního prostoru. Ač se to mnohdy nezdá, i krásné zahrady bývají dílem slavných architektů, jež dokážou velmi efektivně sladit jednotlivé zóny tak, aby byl celek jednak designově povedený a jednak funkční. Mimo volby místnosti využijte i lištu, v níž si budete moci vybrat barevné ladění a v neposlední řadě i charakter dané místnosti. Styl může být různý. V nabídce jsou například ladění jako klasika, art-deco, rustikální, glazur, industriální, orientální, eklektický a mnohé ostatní. Individuálnímu vkusu se meze nekladou. Vy sami budete strůjcem celkového úspěchu. Fotografie vám ale bezesporu pomohou.

Nakupte si elegantní bytové doplňky

Líbí se vám konkrétní interiéry a rádi byste si nakoupili některé stylové doplňky? Proč ne? Učinit tak můžete přímo na Bianu. K dispozici je zde totiž přes 1 000 000 produktů pocházejících z více než 500 internetových obchodů. Orientovat se v nabídce tohoto sortimentu budete velmi jednoduše a rychle. Podívat se v rámci jednotlivých kategorií můžete například na nábytek určený do obývacího pokoje, na chodbu, do dětského pokoje anebo kamkoli jinam. Hodně zajímavou kategorií je například ta, jež je nazvaná Rekonstrukce. Právě tady si lze vybírat například obkladový kámen, luxfery, anebo potřeby pro malování. Stejně tak se vyplatí podívat se i do kategorie Bytový textil, v níž naleznete spousty krásných povlečení, ložní prádlo a další zboží podobného charakteru.

Vše funguje i opačně

Jste profesionální architekt či architektka? Nenechejte si výsledky své práce pro sebe! Můžete se jimi na Bianu klidně pochlubit a připravit inspiraci pro ostatní uživatele. Ti vaši práci jistě ocení. Vlastníte internetový obchod s produkty, jež se hodí do interiéru? Máte šanci stát se jedním z partnerských eshopů. Získáte tak samozřejmě mnohem větší příležitost, že si vámi nabízeného sortimentu všimnou spousty návštěvníků, jež na portál Biano zavítají.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).