Menu Zavřít

Rychlá online půjčka ještě dnes

16. 10. 2017
Autor: Pavel Danyi

Perex: Rychlost hraje v našich životech velmi důležitou roli. Především, když jde o peníze. Může se stát, že se zaměstnavatele opozdí s výplatou anebo jste byli tento měsíc doma z důvodu nemoci. V těchto neobvyklých situacích můžeme potřebovat finanční berličku ve formě úvěru.

Pokud vám pomůže rodina nebo přátele je to jedině dobře, ale ne každý je takové povahy, aby žádal blízké o peníze. Další variantou je, že navštívíte banku, vystojíte frontu a budete doufat, že vám vyhoví. Bankovní společnosti vyžadují doložení příjmu a i když vše dodáte, může být vaše žádost zamítnuta.

U nebankovních poskytovatelů je nejoblíbenější půjčka do 10000, protože je velmi rychlá a dokonce nemusíte opustit pohodlí domova. Nejčastější druh výplaty je na bankovní účet, což zabere pouze pár minut. Nemusíte se bát žádného dlouhého papírování ani zdržování. Díky malé administrativě jsou půjčky taky populární. Malou částku lze splatit podstatně jednodušeji než sta tisícové sumy. Mnozí by namítali, že jsou tyto úvěry předražené. To samozřejmě záleží na jednotlivé společnosti, jenž vám peníze poskytne, ale stále více jsou v kurzu půjčky zdarma, které můžete využít.

 Rodina

Registr dlužníků

V registrech je každý dlužník, který splácí nějakou půjčku, ale především jde o negativní záznamy. Ty se získávají bohužel velmi snadno, například neuhrazením faktury za mobilní služby a znemožní vám získat úvěr v bance. Naštěstí existuje rychlá půjčka bez registru, to, že do něj některé společnosti nahlížejí ještě nemusí znamenat automatické zamítnutí žádosti. Je dobré se připravit na vyšší úrokovou sazbu a výši RPSN, protože je zde podstatné procento klientů, které své závazky nesplácí vůbec. Malá půjčka bez registru je nejčastěji využívaná problémovými klienty, jenž mají nízký příjem. Samotný proces žádosti je velmi jednoduchý, stačí si zvolit o jakou sumu máte zájem a vyplnit základní údaje. V některých případech je možná i půjčka bez potvrzení o příjmu. Připravte si mobilní telefon, email, bankovní účet a platný Občanský průkaz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).