Menu Zavřít

Tee House v srdci Beskyd jako druhý domov pro náročné

3. 9. 2018
Autor: Grafitti

Golfový resort u domu, krásný výhled na Beskydy, bazén, wellness a spa, běžkařské trasy, turistické a cyklistické stezky, stáj s koňmi. To je jen malá ochutnávka z toho, co nabízí resort Tee House Čeladná. Zní vám toto vyprávění jako pohádka, kde byste si mohli žít svůj sen? Pořiďte si tu byt či jedinečný penthouse s dechberoucími výhledy a užívejte si víkendy i prázdniny v horském prostředí.

Čeladná v Beskydech bývá nazývána českým Beverly Hills a v tomto duchu je zde také stavěn resort Tee House. Cílí na náročné zájemce, kteří se nespokojí s málem a touží si užívat volné chvíle ve velkém stylu.

 Tee House v srdci Beskyd

Tee House je místem pro aktivní odpočinek i relax v přírodě

Projekt Tee House nabízí celoročně mnoho možností, jak trávit volný čas: ať už jste milovníky různých sportů či jen rádi relaxujete s knihou v ruce uprostřed přírody. Aktuálně jsou v nabídce horské apartmány na prodej v dispozicích 1+0 až po exkluzivní penthousy 4+kk. Budete si zde připadat „jako v hotelu“, obyvatelé si totiž budou moci objednat donášky jídel z restaurace a concierge služby. O úklid apartmánu se postará domovník. Vy si jen přijedete užívat – a že je co!

Z Čeladné v Beskydech vedou stezky pro pěší turistiku na Smrk, Ondřejník, Lysou horu a do dalších oblíbených turistických cílů. Kdo se raději pohybuje rychleji, využije místní cyklistické trasy. Vedení resortu každoročně pořádá také závod CREAM Bike Čeladná a občas zde potkáte i hvězdy, třeba Jaroslava Kulhavého. Jezdí sem totiž trénovat na kole. V zimě pak můžete naskočit do sněhové stopy přímo za domem. Pokud však běžkám neholdujete, nebo je rádi střídáte se sjezdovkami, můžete si užít lyžování v blízkých areálech SKi areál Opálená, SKI areál Bílá či SnowParks Opálená Pustevny.

 Luxusní horský apartmán Tee House

Dokonalost resortu podtrhuje golfový areál

Ještě něčím je Čeladná výjimečná, a to golfovým areálem. Resort Golf Čeladná má dvě známá mistrovská hřiště – The Old Course a The New Course, kde se tři roky po sobě odehrávaly závody PGA European Tour. Každé z hřišť má osobitý charakter a nikdy se neomrzí, zvlášť v malebné krajině Beskyd, kdy jednotlivá roční období poskytují jiné vizuální i herní zážitky. Nejen golfistům je k dispozici klubovna s prvotřídním zázemím, kde mimo jiné najdete Indoor golf a FSG simulátory, kde si můžete zahrát v případě nepříznivého počasí či zimním období. Lepší bydlení u golfu budete v Česku hledat jen těžko!

Horský apartmán v Tee House

Jde rovněž o skvělou investici

Horské apartmány na prodej si lze přizpůsobit na míru. Dokonce je možné spojit jich více dohromady, abyste pro sebe měli celé patro. V takovém případě však musíte zasáhnout dostatečně brzy, v době výstavby. Proto neváhejte a kontaktujte developerskou společnost ze skupiny CREAM co nejdříve. O bydlení u golfového hřiště v horách je zájem. Někteří zájemci si chtějí koupit letní byt, často jim ale jde spíš o investici. Pro ty jsou ideální zejména sportovní apartmány o dispozici 1+0 s celkovým zhodnocením až 12% ročně. Vložit peníze do nemovitosti se vyplatí, obzvlášť do takové, co má perspektivu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).