Menu Zavřít

Vysoký výkon a delší výdrž. Chtějte od nového počítače víc

28. 10. 2019
Autor: Microsoft

Od 14. ledna 2020 nebudou počítače s Windows 7 dostávat aktualizace zabezpečení. Je proto nejvhodnější čas přejít na moderní modely s Windows 10 doplněné o Office 365. Ty umožňují rychlejší spuštění systému i aplikací, lepší multitasking a mají delší výdrž baterie než starší zařízení. K tomu nabízejí i vynikající přenositelnost, takže můžete pracovat a být produktivní, ať už jste kdekoli.

Dnešní počítače vypadají jinak, protože jsou ve srovnání se svými předchůdci ještě před několika málo lety v mnohém odlišné. Díky SSD diskům a nejnovějším technologiím jsou zařízení s Windows 10 a procesory Intel® Core™ vPro™ 8. generace rychlejší, zabezpečenější, odolnější a zdobí je skvělý design.

Další předností jsou dotykové obrazovky – pokud si chcete něco zapsat nebo zvýraznit, směle do toho. Technologie Windows Ink poskytuje rychlou a precizní platformu pro digitální pera. Zapomeňte na tisk dokumentů jen proto, abyste je podepsali. Teď je stačí pouze otevřít a podepsat elektronicky (předtím si možná jen přečtěte, co vlastně podepisujete).

Moderní zařízení s Windows 10 a sadou Office 365 tvoří skvělou dvojici.

Spoustu času navíc ušetříte i tím, že s počítačem budete mluvit. Ano, skutečně. Lze jej totiž ovládat prostřednictvím hlasu. Zeptejte se ho na informace, připomínky a tipy, poslouchejte hudbu nebo si třeba nechte dovézt pizzu. Zkrátka a jednoduše, svůj den můžete využít lépe, stačí si o to říct.

Jaké jsou hlavní přednosti nových, moderních počítačů s Windows 10?

Ve srovnání se staršími modely vybavenými operačním systémem Windows 7, jehož podpora v lednu příštího roku oficiálně skončí ke to v první řadě vysoký výkon. Právě díky výkonnějšímu a rychlejšímu procesoru a dalším novým technologiím se spustí minimálně dvakrát rychleji, než jak jste byli až doposud zvyklí. Počítače rovněž potěší svými mírami, především pak nízkou váhou a tenkým profilem. Ostatně, k čemu dnes člověk potřebuje objemné počítače s DVD mechanikou a obřím diskem? V éře cloudových úložišť vám stačí jen nový pevný disk bez mechanických součástí (SSD). Za zmínku rozhodně stojí i účinné zabezpečení. Nové Windows 10 obsahují účinné integrované nástroje, díky nimž jste v tomto ohledu takříkajíc za vodou.

Windows 10 je oproti Windows 7 mnohonásobně rychlejší.

Každý počítač potřebuje Office

Moderní zařízení s Windows 10 a sadou Office 365 tvoří skvělou dvojici, se kterou jde od ruky práce i zábava. Podstatou sady Office 365 je usnadnění, a proto obsahuje nástroje, s nimiž každý může dělat věci tak, jak nejlépe umí. Spolupracujte snadno s ostatními a využívejte různé nástroje, včetně integrovaného návrháře a editoru, díky kterým budou mít vaše projekty ten nejlepší možný obraz i zvuk. K dispozici jsou vždy aktuální prémiové aplikace sady Office jako například Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook (plus Publisher a Access na PC). Využít navíc můžete i 1 TB cloudového úložiště na OneDrivu na osobu a možnosti přístupu odkudkoliv na všech vašich zařízeních.

Další důležitým faktorem je bezpečnost vašeho digitálního světa. Zaměřte se na důležité věci a starosti hoďte za hlavu. Office 365 poskytuje ochranu napříč různými zařízeními, snadné zálohování a dvoufaktorové ověřování, takže vy sami můžete zůstat zcela v klidu.

Více informací a porovnání všech variant sady Office pro domácnosti najdete na http://bit.ly/2lWFe9i

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).