Menu Zavřít

Vyšší plat či vlastní firma s Chapman MBA na AAVŠ v Praze

2. 6. 2014
Autor: Redakce

Anglo-americká vysoká škola (AAVŠ) ve spolupráci s Argyros School of Business and Economics, Chapman University nabízí 18-ti měsíční víkendový MBA program – www.praguemba.com, který je nositelem prestižní americké akreditace AACSB, regionální americké akreditace WASC a který se drží na předních příčkách žebříčku Bloomberg BusinessWeek v hodnocení navýšení platu u absolventů tohoto programu.

V manažerské praxi je titul MBA (Master of Business Administration) globálně uznávaný. Hlavním rozdílem mezi MBA a ostatními magisterskými programy je silné propojení s praxí, důraz na aplikaci a praktické využití znalostí. Studenti získávají globální business pohled a zkušenosti skrze studijní plán, a také skrze interaktivní spolupráci v malém kolektivu studentů z více než 10 zemí světa. Důraz je zde kladen na konkrétní příklady z praxe, kterou mají i uznávaní profesoři z Chapman University, kteří zabezpečují 60% programu, i profesoři z Anglo-americké vysoké školy, kteří vyučují 40% programu.

Díky zaměření MBA programu a mezinárodnímu mixu studentů s několikaletými zkušenostmi z praxe, student získává komparativní výhodu pro postup v kariéře, ať už ve stávající firmě, nebo v možnosti realizace vlastní podnikatelské myšlenky a jejímu úspěšnému uvedení na trh.

Studenti a zejména absolventi MBA zastávají často vedoucí pozice ve významných společnostech, kde jim studium MBA programu velmi pomáhá pří řešení problematiky, se kterou se setkávají ve vlastní praxi. “Studium programu Chapman University Prague MBA bylo rozhodně obohacující a hodnotnou zkušeností. Kvalita profesorů, skvělí spolužáci a mezinárodní formát programu společně vytvořili prvotřídní vzdělávací prostředí. Získal jsem mnoho cenných poznatků z klíčových oblastí financí a obchodu, což mi pomáhá lépe porozumět složitosti podnikových procesů a poskytuje mi potřebné techniky a nástroje pro zlepšení mého rozhodování v každodenní práci”, říká další úspěšný absolvent David Böhm, zástupce ředitele úseku IT v Kooperativa pojišťovně a.s., Vienna Insurance Group.

AAVŠ v Praze

Kurzy jsou zaměřené na management, marketing, řízení lidských zdrojů, logistiku a řízení výroby, účetnictví a finanční řízení, ekonomickou analýzu a strategický management. Část programu mohou studenti absolvovat na Chapman University v Kalifornii. Studenti tam mají právo absolvovat jeden předmět za školné, které platí v České republice. Termín pro odevzdání přihlášek pro následující program je do konce července 2014. Studenti se zájmem o studium od září 2015 se mohou hlásit v průběhu celého roku na www.praguemba.com.

Anglo-americká vysoká škola pořádá dne 12.6.2014 od 18.00hod v prostorách univerzity – Lázeňská 4, Praha 1 - MBA Open Day se zaměřením na Leadership a motivaci. Přijměte pozvání na tuto akci a registrujte se zde.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).