Menu Zavřít

Akční nabídky

12. 2. 2002
Autor: Euro.cz

Slevy před jarem

EBF24

Před jarní sezonou vsadila řada značek na akční modely a různé slevové pakety. Nejnovější akční model Fordu se jmenuje Focus Comfort Plus a nabízí za 460 000 korun poměrně bohatou výbavu a také klimatizaci zdarma. K základní výbavě patří dva airbagy, ABS, elektricky ovládaná přední okna, elektricky ovládaná zpětná zrcátka, dálkové centrální zamykání s funkcí opětovného uzamčení a radiopřehrávač s dálkovým ovládáním.
Také Opel si před jarní sezonou pospíšil se slevami. Druhý nejúspěšnější vůz nižší střední třídy – Astra – stojí v základní verzi Astra Prima 374 900 korun. Astru se silnějším motorem 1.6 mohou zákazníci získat za 384 900 korun. Kdo se rozhodne pro Astru Comfort, zaplatí nyní o 20 tisíc korun méně než dosud – 494 900 korun.
Luxusní značka Audi přišla před sezonou s takzvanými pakety, které mají zákazníkům přinést slevy a další výhody. U modelů A 3 a A 6 přinášejí údajně cenové zvýhodnění 48 až 75 tisíc korun. Další novou nabídkou, se kterou Audi vyjíždí do roku 2002, je možnost výhodného financování nákupu prostřednictvím takzvaného Audi Leasingu s Českou pojišťovnou.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).