Menu Zavřít

Blahoslav Němeček, Jana Kalčíková, Stanislav Trávníček

29. 5. 2012
Autor: Euro.cz

Ernst & Young

ebf - tip - debata

manažer, experti
Společnost Ernst & Young posílila svůj energetický tým o experty na regulační poradenství. Manažerem týmu regulačního poradenství v energetice se stal
Blahoslav Němeček (36). Renomovaný energetický expert působil například na postu místopředsedy Energetického regulačního úřadu (ERÚ), pracoval rovněž v několika mezinárodních orgánech, mimo jiné v pracovních skupinách a řídicím výboru CEER (Council of European Energy Regulators). Vystudoval Fakultu elektrotechnickou ČVUT. Mezi jeho koníčky patří cyklistika, hokej a rocková hudba.
Jana Kalčíková (28) je odbornicí na regulatoriku v oblasti plynárenství, specializuje se především na tvorbu tržních a regulačních modelů. V minulosti působila jako vedoucí oddělení sítí a organizace trhu odboru plynárenství při ERÚ. Je absolventkou Fakulty elektrotechnické ČVUT, ve volném čase se věnuje nejraději badmintonu, volejbalu nebo cestování.
Stanislav Trávníček (38) má rozsáhlé zkušenosti v oblasti cenové regulace v elektroenergetice, je mimo jiné expertem na ceny za služby sítí (distribuce, přenos) a další ceny související s dodávkou elektřiny. Bývalý ředitel odboru energetiky ERÚ vystudoval České vysoké učení technické v Praze. Mezi jeho koníčky patří cestování, sport a hudba.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).