Menu Zavřít

Citáty

1. 6. 2020
Autor: Euro.cz

„Bylo to takové cvičení. Poučme se z něj.“ Epidemiolog Rastislav Maďar nepochybuje o tom, že nás čeká další – a možná ještě horší – pandemie. Vyhráno zkrátka ještě nemáme…

„Je třeba podporovat, aby ženy rodily své první dítě mnohem dříve…“

Premiér, předseda hnutí ANO, velkopodnikatel a nově i sociální inženýr Andrej Babiš si umí spočítat, že víc dětí = víc daňových poplatníků. Takže, milé ženy, laskavě roďte dřív a víc!

„Nezadá si s bolševickou verbeží.“

Místopředseda TOP 09 a senátor tomáš czernin peprně okomentoval krok středočeské hejtmanky Jaroslavy Pokorné Jermanové, která poslala policii na záchranářku, jež upozornila na nedostatek ochranných prostředků. Ta paní holt umí překvapit!

„Hlasovací mašina komunisticko-populisticko-fašistické koalice je zkrátka v přesile.“

Že se do mediálních rad ČT a Čro dostali namísto odborníků spíše koně jednotlivých vládních stran, zvedlo ze židle celou opozici. Takto reagoval například místopředseda STAN Petr Gazdík.

„Příště se na vás vys*rem…“

MMF24

Aneb kterak sněmovní mikrofony odhalily vytříbený styl komunikace mezi koaličními partnery, nyní Alenou Schillerovou a Janem Hamáčkem. Babišovy lidi naštvalo, že sociální demokracie chtěla jednat o tom, jak kompenzovat snížení daňových příjmů obcí a krajů.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).