Menu Zavřít

Citáty

4. 6. 2018
Autor: Euro.cz

„Novodobí totalitáři vyznávající kult povýšenecké nenávisti v akci.“

Jiří Ovčáček se zastal Slušných lidí poté, co jim Facebook zablokoval účet. A aby také ne: Jirka byl už jako kluk největší slušňák ze všech.

„Jé, Andrej si na mě vzpomněl. Tak to zapálím svíčku. Nebo raději Strakovku?“

Mirek Topolánek zareagoval na článek, ve kterém Andrej Babiš prohlásil, že Topolánek sestavoval funkční vládu s důvěrou ještě déle než on.

„Na všechny, kteří denně napadají naše pomocníky, ať pošle Pán čtrnáctidenní průjem, a sice bez papíru po ruce. Amen.“

Farář z bavorského Eglingu Manfred Wurzer se při vysvěcení nového hasičského vozu rozohnil a požadoval po Bohu spravedlivý trest pro všechny, kteří hasičům zaclánějí v práci, nebo je dokonce napadají.

„Jestli jsem od něj dostávala nějaké dárky, tak to bylo v době, kdy náš vztah byl důvěrný a měl v sobě oheň. Ale byly to dárky pro mě jako pro ženu.“

Soudkyně Sylva Mašínová odmítla, že by dárečky od jejího milence – fotbalového bafuňáře Miroslava Pelty – jakkoli ovlivňovaly její rozhodování. Že silnější pes m*dá, víme dávno, ale že by byl Mirek až takový romantik?

„Vojta je extrémně chytrý kluk. Na druhou stranu je na tom hůř se sociální inteligencí.“

ebf - tip - debata

Pirát Mikuláš Ferjenčík omlouval stranického kolegu Vojtěcha Pikala za výrok, že váleční letci RAF „v zásadě jen plnili rozkazy“. Nic nového pod sluncem. Všichni přece víme, že nejvíc sociopatů se najde mezi politiky.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).