Menu Zavřít

Citáty

22. 7. 2019
Autor: Euro.cz

„Toto bola požiadavka pána predsedu Andreja Danka, mať stožiar vyšší, ako je v Budapešti.“

Mluvčí slovenského parlamentu Tomái Kostelník vysvětlil, proč předseda parlamentu Andrej Danko trvá na 30metrovém vlajkovém stožáru, když maďarští poslanci mají jen 27metrový.

„Nemám v těle ani špetku rasismu.“

Jestli je Donald Trump rasista, netušíme. Třeba na čtyři „etnické“ senátorky útočil jen z vypočítavosti. Každopádně jeho obliba mezi republikány díky tomu stoupla o pět procentních bodů, a to se počítá.

„Psi si vůbec stojí vysoko ve způsobených škodách.“

Zahradník Ondřej Fous dobře ví, kdo škodí kytičkám a stromům.

„Ursula von der Leyen za pět dnů ustoupila socialistickým progresivistům a zeleným ideologům prakticky ve všem. Timmermans v sukni. Vítejte v EU 2019.“

Někdejší místopředseda vlády pro evropské záležitosti Alexandr Vondra (ODS) se na Twitteru pohoršil nad dalším směřováním Evropy. Koneckonců osladit to chtěl Evropě vždy.

„Pamatuj, v roce 1980 jsi byl malý chlapec, zatímco já řídil svět. Teď jsi vydělal pár miliard, možná 20. To je obnos, který já vydělám za dva dobré týdny, příteli.“

WT100

Roberto Escobar, bratr drogového bosse Pabla Escobara, tvrdí, že mu, Elon Musk ukradl nápad na výrobu „kapesního“ plamenometu. Jako odškodné po něm chce pakatel – 100 milionů dolarů a pár akcií Tesly.

  • Našli jste v článku chybu?