Menu Zavřít

Citáty týdne

19. 6. 2017
Autor: Euro.cz

„Volební manažer Honza Birke žádal, abychom se nestříleli do nohy. Obávám se, že jsme se střelili do hlavy. Děkujeme Jeronýmu Tejcovi, situaci v ČSSD vystihl naprosto přesně.

„Mají svobodu vyznání, mohou cestovat, Rusové na tom nikdy nebyli lépe.“

Americký režisér Oliver Stone je známý rusofil a teď při natáčení „dokumentárního“ filmu o Vladimiru Putinovi patrně pohlédl novodobému carovi do očí a uzřel hlubiny jeho duše. Přitom jistě pochopil, kolik dobra ve světě vykonal a ještě vykoná.

„Kontrolní hlášení znamenají konec bílých koní.“

A spolu s nimi taky grošáků, vraníků a hnědáků… Finanční správa pod vedením Martina Janečka a na zakázku Andreje Babiše očividně uplatňuje daňový ekvivalent oblíbené stalinské poučky „jeden mrtvý je katastrofa, stovka tisíc mrtvých jsou statistika“.

„Čermák je zajímavý hráč,

Generální manažer fotbalové Plzně Adolf Šádek na adresu spartana Aleše Čermáka, možné posily, kterou nedávno hasiči úspěšně vystříhali z rozstřelené Škody RS. Nabízí se úvaha: Skládají v Plzni nový fotbalový tým, nebo stáj formule 1?

WT100

„Pro děti.“

Mentor Realistů Petr Robejšek poněkud neurčitě hřímá k národu z billboardů. A co že pro děti? Plínky zdarma, porodné, školné, hry, zbraně? Snad vědí aspoň donátoři partaje.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).