Menu Zavřít

Citáty týdne

2. 10. 2017
Autor: Euro.cz

„Přichází zima a mým cílem je, abychom do nástupu zimy tu lokalitu depopulovali.“

Zatím ministr zemědělství Marian Jurečka mluví jen o nakažených prasatech. Ovšem až lidovci vyhrají volby, víme, koho posadí na ministerstvo pravdy.

„Můj názor se nemění, je to rozpočet volební.“

Ministr financí Ivan Pilný by se měl dát na dechovku. Veršíky typu „na tom našem paloučku seká Vojta vojtěšku“ by zvládl levou zadní.

„Tak to budu nejspíš hrdá kurva!“ (“Guess that makes me a proud bitch!“)

Teresa Kaepernicková, matka hráče amerického fotbalu Colina Kaepernicka, odpověděla na Twitteru Donaldu Trumpovi. Její pozornost si prezident vysloužil výrokem, že všichni protestující sportovci, kteří při americké hymně klečí, jsou „zkurvysyni“.

„Vezmeme si zpět naši zemi a náš lid.“

Viceführer AfD Alexander Gauland se po německých volbách nechal unést svou vítězně vztyčenou pravicí. Už víme, že Německo by podle něj mělo být hrdé na počínání wehrmachtu za války, takže předpokládáme, že Gauland chce zpět zemi a lid minimálně v hranicích z jara 1938.

KL24

„Smrt Spartě.“

Slovenského fotbalistu a novopečeného slávistu Miroslava Stocha si předvolala disciplinárka. Po vyhraném zápase si nechal od fanoušků vnutit megafon, jenže neznal klubový pokřik, a tak jen prostomyslně papouškoval, co mu našeptávali. Inu, slávista.

  • Našli jste v článku chybu?