Menu Zavřít

Citáty týdne

23. 10. 2017
Autor: Euro.cz

„K návrhu se připojil subjekt Tomia Okamury a subjekt Andreje Babiše.“

Komunista Pavel Kováčik výstižně pojmenoval hlavní znaky současného českého politického systému. A my zcela subjektivně soudíme, že jestli se teď tyhle dva spřáhnou se subjektem komanč, můžeme to všichni objektivně zabalit.

„Ranilo mě to. Tomáš není můj majetek, ale tenhle způsob komunikace jsem si nezasloužila.“

Rozpad manželství po 30 letech a tři nezaopatřené děti? Kdepak, to jen jedna česká tenistka druhé přetáhla trenéra. A oloupené Báře Strýcové z toho trochu „m..á v hlavě“.

„Naprosto jsem změnil naši armádu… a Islámský stát se nyní vzdává, vzdávají se, zvedají ruce nad hlavu a odcházejí.“

A ozonová díra se už skoro rok zaceluje, na světě vládne mír a krávy mnohem víc dojí… Ne, Češi opravdu nemají moc důvodů jásat z produkce své hlavy státu, ale tohle… Tohle se fakt nedá trumfnout.

„Jo, jsem na kluky.“

Předseda Zelených Matěj Stropnický těsně před volbami přiznal svou sexuální orientaci. Vpravdě chlapský coming out. Jenom načasováním trochu připomíná podobné vyjádření muzikantky Lindy Perry. O té jsme se také dověděli, že je lesba, když šly její 4 Non Blondes ke dnu.

WT100

„Já su, jak říkáme my na Hané, jen hlópé poslanec.“

Úhlavní pobočník vůdce Jaroslav Faltýnek utrpěl minulý týden při mimořádném jednání Poslanecké sněmovny těžký záchvat seberefl exe. A my říkáme ANO.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).