Menu Zavřít

Čtete rádi Euro.cz? Hlasujte pro něj v anketě Křišťálová lupa

22. 8. 2017
Autor: Redakce

Každoroční anketa českého internetu Křišťálová lupa zahajuje svůj dvanáctý ročník nominacemi na nejlepší internetové projekty roku 2017 a o hlasy čtenářů se uchází i zpravodajský portál Euro.cz.

Pokud zpravodajství a publicistiku z byznysu, ekonomiky a politiky na Euro.cz rádi čtete a jste s ním spokojeni, dejte mu svůj hlas - ve formuláři v kategorii Zpravodajství zadejte adresu www.euro.cz a dole na stránce vložte svůj email. Hlasování v nominačním kole se uzavírá v neděli 27. srpna.

Pokud máte rádi i seriály či naučná a zábavná videa, můžete v kategorii Zájmové weby nominovat také další projekty vydavatelství Mladá fronta - Edna.cz nebo Videacesky.cz.

Všem čtenářům děkujeme za přízeň!

ebf - tip - debata

Redakce Euro.cz

Anketa Křišťálová Lupa 2017 – Cena českého Internetu každý rok hledá a oceňuje ty nejúspěšnější a nejzajímavější projekty a služby, a také výrazné osobnosti české internetové scény. Finální hlasování, které určí pořadí v jednotlivých kategoriích, odstartuje 21. září a potrvá až do 2. listopadu. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety a předání cen vítězům se uskuteční ve čtvrtek 30. listopadu v Divadle Archa.


  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).