Menu Zavřít

Čtyřikrát ocenění

21. 3. 2003
Autor: Euro.cz

Best European IPA Awards 2003

PRAHA (tpk) – Česká agentura pro podporu přílivu zahraničních investic získala v letošním ročníku mezinárodní soutěže Best European IPA Awards čtyři ceny. Porota Strategic Direct Investor - nejvýznamnějšího magazínu pro přímé zahraniční investice na světě - udělila CzechInvestu ocenění v kategoriích „Nejlepší investiční agentura kandidátských zemí“, „Nejlepší realizovaná investice na zelené louce v Evropě“, „Nejlepší marketingová kampaň v Evropě“ a „Nejlepší řízení projektu“.
Cenu za nejlepší realizovanou investici na zelené louce dostal CzechInvest za hladké zajištění investice koncernu TPCA. Za její bezproblémové získání pro středočeský Kolín, spolupráci s jeho radnicí na přípravě rozsáhlého pozemku pro stavbu a rychlé projednání obdržel CzechInvest cenu za nejlepší řízení projektu.
Při udílení ocenění „Nejlepší marketingová kampaň v Evropě“ porota ocenila propagaci České republiky jako místa vhodného nejen pro investice do výroby, ale také jako velmi schopného kandidáta pro získávání investorů z oblasti strategických služeb a technologického vývoje.
Editoři SDI sestavili v každé kategorii short list tří agentur, založený na výsledcích Evropského investičního monitoru společnosti Ernst & Young a na konzultacích s vybranými mezinárodními poradenskými firmami a manažery, kteří mají ve velkých firmách na starosti expanze do zahraničí. Mezi hodnocenými ukazateli byla výše zprostředkovaných zahraničních investic, počet úspěšně zakončených projektů, marketingová strategie, úroveň poskytovaných informací a služeb a rovněž efektivnost využití finančních prostředků vynaložených na získávání zahraničních investic.

  • Našli jste v článku chybu?